vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

dante, slovo, Falkenberg Svet24.si

FOTO: Iskali so ga tisoči, a 12-letnemu Danteju ...

Miley Cyrus Najstnica.si

Miley Cyrus doživela hudo tragedijo

jani jugovic teja perjet 2 Njena.si

'Cool Fotr' razkril veliko skrivnost o poroki

STA
STA
1 27.06.2018 16:46:55

Odločitev je PADLA! Pri Olimpiji so izbrali trenerja za novo sezono! Zmaje bo vodil ...

www.alesfevzer.com
Konec je ugibanj!

Člani upravnega odbora KK Petrol Olimpija Ljubljana so na sredini seji potrdili Zorana Martića za glavnega trenerja članskega moštva. Martić, z ekipo je v minuli sezoni osvojil naslov državnega prvaka, bo ekipo tako vodil tudi v sezoni 2018/19, poroča spletna stran kluba.

Martić je mesto glavnega trenerja Petrol Olimpije zasedel v začetku leta 2018, ko sta se klub in dotedanji trener Gašper Okorn dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Z ljubljansko ekipo je Martić v sezoni 2017/18 ligo Aba z desetimi zmagami in 12 porazi sklenil na sedmem mestu, v ligi prvakov pa je moštvo na 14 tekmah zabeležilo štiri zmage. Pokal Spar je moštvo zaključilo v polfinalu.

V mesecu maju je Petrol Olimpija v finalnem nizu lige Nova KBM s 3:2 v zmagah ugnala novomeško Krko in se veselila 17. naslova državnega prvaka, drugega zaporednega."Vesel sem, da imamo pri Petrol Olimpiji posluh glede kontinuitete vodenja članske ekipe. Upravni odbor kluba je namreč soglasno potrdil Zorana Martiča za trenerja našega najboljšega moštva tudi za sezono 2018/19, sodelovanje med klubom in Zoranom pa je sklenjeno z možnostjo podaljšanja pogodbe še za naslednji dve sezoni, torej vse do junija 2021. V kratkem pričakujem, da bomo javnosti obelodanili tudi imeni novih dveh pomočnikov, ki bosta asistirala Zoranu v vseh tekmovanjih, v katerih bo Petrol Olimpija nastopala v naslednji sezoni," je povedal direktor kluba Roman Lisac.

"Počaščen sem, da mi je upravni odbor kluba ponudil novo priložnost za dokazovanje, hkrati je zame to tudi veliko priznanje, saj so tudi ljudje, ki vodijo Petrol Olimpijo, pred kratkim zaključeno sezono ocenili za uspešno. Nova sezona s seboj seveda prinaša nove izzive, s svojimi sodelavci pa se bom maksimalno potrudil, da bomo izpolnili zastavljene cilje," pa je za klubsko spletno stran dejal Martić.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike