Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

horoskop, astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 19. aprila

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

tovornjak, delovni stroj, šmarje-sap Svet24.si

FOTO: To je prizorišče včerajšnje nesreče na ...

meghan markle 1 Svet24.si

Oprah se čudi, kako Meghan vse to uspeva

kolsek natalija 16_1 100 Njena.si

Bi jo prepoznali? Natalija Kolšek v povsem ...

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

STA
STA
1 27.06.2018 16:46:55

Odločitev je PADLA! Pri Olimpiji so izbrali trenerja za novo sezono! Zmaje bo vodil ...

www.alesfevzer.com
Konec je ugibanj!

Člani upravnega odbora KK Petrol Olimpija Ljubljana so na sredini seji potrdili Zorana Martića za glavnega trenerja članskega moštva. Martić, z ekipo je v minuli sezoni osvojil naslov državnega prvaka, bo ekipo tako vodil tudi v sezoni 2018/19, poroča spletna stran kluba.

Martić je mesto glavnega trenerja Petrol Olimpije zasedel v začetku leta 2018, ko sta se klub in dotedanji trener Gašper Okorn dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe. Z ljubljansko ekipo je Martić v sezoni 2017/18 ligo Aba z desetimi zmagami in 12 porazi sklenil na sedmem mestu, v ligi prvakov pa je moštvo na 14 tekmah zabeležilo štiri zmage. Pokal Spar je moštvo zaključilo v polfinalu.

V mesecu maju je Petrol Olimpija v finalnem nizu lige Nova KBM s 3:2 v zmagah ugnala novomeško Krko in se veselila 17. naslova državnega prvaka, drugega zaporednega."Vesel sem, da imamo pri Petrol Olimpiji posluh glede kontinuitete vodenja članske ekipe. Upravni odbor kluba je namreč soglasno potrdil Zorana Martiča za trenerja našega najboljšega moštva tudi za sezono 2018/19, sodelovanje med klubom in Zoranom pa je sklenjeno z možnostjo podaljšanja pogodbe še za naslednji dve sezoni, torej vse do junija 2021. V kratkem pričakujem, da bomo javnosti obelodanili tudi imeni novih dveh pomočnikov, ki bosta asistirala Zoranu v vseh tekmovanjih, v katerih bo Petrol Olimpija nastopala v naslednji sezoni," je povedal direktor kluba Roman Lisac.

"Počaščen sem, da mi je upravni odbor kluba ponudil novo priložnost za dokazovanje, hkrati je zame to tudi veliko priznanje, saj so tudi ljudje, ki vodijo Petrol Olimpijo, pred kratkim zaključeno sezono ocenili za uspešno. Nova sezona s seboj seveda prinaša nove izzive, s svojimi sodelavci pa se bom maksimalno potrudil, da bomo izpolnili zastavljene cilje," pa je za klubsko spletno stran dejal Martić.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike