Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 26.06.2018 16:39:50

Miha Lapornik spet v dresu Petrola Olimpije

alesfevzer.com
Občasni slovenski reprezentant Miha Lapornik je novi član košarkarskega kluba Petrol Olimpije. Igralec iz Celja, ki je dres aktualnih državnih prvakov nosil že v sezoni 2015/16, je z ljubljanskim klubom podpisal enoletno pogodbo.

"Veseli veseli nas, da se je Miha odločil za vrnitev v Ljubljano. Prav gotovo bo v veliko pomoč na parketu in izven njega, saj je poleg dejstva, da velja za košarkarja z izjemno mehko roko, hkrati velik profesionalec, ki ga bo ljubljanska publika zagotovo hitro znova vzljubila," je dejal direktor kluba, Lapornik pa je dodal: "Pogovori s Petrolom Olimpijo so potekali že pred začetkom sezone 2017/18, a se nismo uspeli najti, tokrat nam je to uspelo. Želim pomagati Zmajem na poti do ubranitve naslova državnega prvaka, hkrati pa prikazati čim boljše predstave v evropskem tekmovanju in ligi ABA."

Miha Lapornik je minulo sezono zaključil v moštvu petkratnih romunskih državnih prvakov Cluj-Napoce, začel pa v Zlatorogu. V sezoni 2017/18 je v dresu Zlatoroga zaigral na desetih tekmah in bil s povprečjem 19,1 točke na tekmo drugi najboljši strelec lige Nova KBM. V dresu Cluj-Napoce je imel v povprečju dobrih devet točk na tekmo.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike