Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 09.06.2015 11:00:38

Kapetan in prvi asistent ostajata v Heliosu

Arsen Perić
V domžalskih Helios Sunsih so dogovor za naslednjo sezono sklenili še z dvema igralcema, pogodbi sta podaljšala Jan Močnik in Luka Vončina.

Slednji je sredi minule sezone postal kapetan, v Domžalah bo igral tretjo sezono. "Po uspešnem drugem delu sezone in sestavi ekipe za prihodnjo sezono, vidim veliko potenciala. Menim, da se bomo lahko kosali s prav vsako ekipo ter se borili za najvišja mesta. V naslednji sezoni pričakujem, da bomo v zaključnih bojih znali ohraniti mirno kri in samozavestno odigrali odločilne tekme, pri katerih se nam to leto ni izšlo po načrtih. Seveda pa bo pri naših uspehih zopet nepogrešljiva podpora naših najboljših navijačev," je dejal 24-letni branilec Vončina, ki je trenutno na pripravah z B-reprezentanco.

Štiri leta starejši Močnik je bil najboljši igralec Heliosa v prejšnji sezoni, sredi katere je prišel v klub, potem ko se je poškodoval Matic Rebec. Bil je prvi asistent lige. "Ponosen sem, da smo se skupaj s soigralci in strokovnim štabom izvlekli iz rezultatske krize in začeli kazati dobre predstave ter napravili pozitiven niz zmagovalnih tekem. Vesel sem, da smo se dogovorili za podaljšanje pogodbe, ker je Helios urejen in dobro organiziran klub, in zares verjamem, da lahko stopimo stopničko višje. Našim gledalcem oziroma publiki obljubljamo borbo na čisto vsaki tekmi," pravi organizator igre.

Članki iz rubrike