900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 04.06.2015 14:21:35

Helios že s četrto okrepitvijo

Helios Suns
Po dveh mlajših košarkarjih Đorđeju Leliću in Simu Atanackoviću ter po vrnitvi Željka Zagorca so košarkarji Helios Suns predstavili novo okrepitev za prihodnjo sezono. Pogodbo z domžalskim klubom je podpisal tudi ameriški branilec Travis Cohn, ki je zadnjih šest mesecev igral za Elektro iz Šoštanja.

Atraktivni Cohn je pogodbo s Heliosom podpisal v sredo, na svoj 25. rojstni dan.

"Slovenija se mi zdi zelo zanimiva in zato nisem dolgo razmišljal, ko sem dobil povabilo v enega izmed najboljših klubov v Sloveniji. Verjamem, da bom izkoristil svoj potencial, ker so razmere za delo v klubu odlične, všeč pa mi je tudi to, da ima Helios daleč najboljše navijače," je ob podpisu pogodbe povedal četrti letošnji novinec pri Helios Sunsih.



Cohn je za Šoštanjčane na odigranih 14 tekmah v povprečju dosegal kar 20 točk, s čimer je bil neuradno celo prvi strelec lige Telemach, ter imel ob tem še 3,1 asistence in za branilca izjemnih 6,3 skokov na tekmo. S svojimi 187 cm dobro znajde na obeh branilskih položajih.

V ligi NCAA je igral za univerzo Jacksonville, preizkusil se je tudi v ameriški razvojni ligi NBDL, pred Elektro, ki ji je pomagal do obstanka v ligi Telemach, pa je nosil še dres ciprskega Enosis Paralimnija in Snaefella na Islandiji, kjer je na All Stars tekmi slavil tudi v tekmovanju v zabijanju.

Članki iz rubrike