Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 17.01.2021 07:14:38

Po vrnitvi iz karantene je Goran DRAGIĆ doživel še en HUD UDAREC! (video)

Reuters
Ekipa Miami Heat je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma izgubila proti moštvu Detroit Pistons s 100:120. Ljubljančan Goran Dragič za domače ni začel v prvi peterki, v 31 minutah je zbral 12 točk, 10 podaj in tri skoke, pa tudi pet izgubljenih žog. Ob 21. uri bo nocoj igral še Luka Dončić z Dallas Mavericks proti ekipi Chicago Bulls.

Miami, finalist minule sezone NBA, je izgubil tretjič v nizu, in to proti ekipi, ki je v njegovo dvorano prišla z najslabšim izkupičkom v dosedanjem poteku sezone, odšla pa s tretjo zmago v sezoni, po kateri je še vedno na zadnjem mestu lige.


Do nje se je dokopala po izjemni tretji četrtini, ki jo je dobila z 38:19, kar je bil najboljši del katerekoli tekme Detroita v skoraj dveh letih. Miami, prvak vzhodnega dela lige v prejšnji sezoni ima sedem porazov in le štiri zmage, bo povratni dvoboj z Detroitom igral v ponedeljek ob 21. uri po slovenskem času.

Za goste sta bila najbolj uspešna v napadu Jerami Grant (24 točk) in rezervist Derrick Rose (23), ki je v igro vstopil s klopi. Pri domačih je Bam Adebayo vpisal 28 točk, 22 Duncan Robinson, 16 KZ Okpala, četrti strelec moštva pa je bil že Dragić, zadnji s dvomestnim številom točk.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike