stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
1 16.01.2021 12:09:11

NESRAMNI Skip Bayless je spet UDARIL po Luki Dončiću! ŽALJIVE BESEDE močno odmevajo

Skip Bayless je eden najbolj kontroverznih medijskih osebnosti v ZDA. Komentator in kolumnist je postal znan po žaljivih in napadalnih izjavah, največkrat se je spravil na zvezdnike lige NBA.

Čeprav je Bayless zaradi svojega sloga osovražen, ima na twitterju skoraj 3 milijone sledilcev, v googlu pa vsak mesec več kot 350 tisoč ljudi o njem išče informacije. In za svoje 'nebuloze' predvsem dobro zasluži, njegov letni zaslužek se šteje v milijonih.


Bolj ko se je v ligi NBA dvigal prah okoli Luke Dončića, bolj ko je ta gradil svojo podobo in s hitrimi koraki postajal veliki zvezdnik, bolj ga je imel v zobe Bayless. Večkrat je bil do Slovenca nesramen, pretirano kritičen, večkrat je rušil njegovo podobo, zmanjševal njegovo priljubljenost in v njem iskal pomanjkljivosti.

Tudi po incidentu na tekmi z Mlwaukeejem, ko je Dončić odkrito izrazil nestrinjanje z odločitvami svojega trenerja Ricka Carlisla, se je nesramni komentator seveda oglasil. Dončića je označil za divo: "Ali se Luka spreminja v napihnjeno divo??? Videti je bilo, da je jezen na soigralce in trenerja, ker ni dobil žoge, Mavsi pa so zgrešili dve trojki. Uh, v prejšnji sezoni je imel met 1:10 v odločilnih akcijah za izenačenje ali zmago."

Članki iz rubrike