favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
6 16.01.2021 10:13:53

DRAMA V TABORU DALLASA! Dončić ZNOREL nad svojim trenerjem, njun spor DVIGNIL OBILO PRAHU (video)

Minulo noč po slovenskem času je Dallas prekinil serijo zmag, po tesni končnici je izgubil tekmo v Milwaukeeju s 112:109.

Luka Dončić je v 36 minutah dosegel 28 točk, 13 podaj in devet skokov ter bil kot prvi strelec svojega moštva na pragu novega trojnega dvojčka. A je bil v zadnjih sekundah nemočen, po njegovem mnenju tudi zaradi slabega odziva klopi oziroma trenerja Ricka Carlisla. Ko sta 21 sekund pred koncem pri zaostanku za dve točki Trey Burke in Kristaps Porzingis zgrešila trojki, vmes pa je Willie Cauley-Stein dobro skočil v napadu. Takrat bi moral trener po Dončićevem mnenju vzel zadnjo minuto odmora, a je ni. Na videoposnetku se vidi frustracija Slovenca, ki je krilil z rokami, se prijemal za glavo in kazal začudenje nad slabim odzivom klopi. 

doncic 1


"Kadarkoli izgubiš, je frustrirajoče. Tudi tokrat je bilo tako," je po tekmi povedal Dončić in dodal: "Igrali smo slabo. To za nas res ni bila dobra tekma. Imeli smo priložnost za vodstvo, a smo tam obstali. Menim, da smo imeli nekaj dobrih trenutkov tudi v tem slabem večeru."

O incidentu oziroma sporu s svojim trenerjem, kar je zanimalo mnoge, pa je povedal: "Odločitev je bila trenerjeva, ampak, če bi zadeli, bi bilo zdaj vse drugače. Ampak, ne vem, trener se mora odločiti, ali klicati minuto odmora ali ne. Če se moram pogovoriti z Rickom, se bova pogovorila, ampak tega gotovo ne bova počela preko medijev. To bo ostalo med nama."

Tudi Carlisle ni želel v javnosti prati umazanega perila.

Članki iz rubrike