Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
3 22.11.2019 21:04:07

Navijači KRIVIJO Vladeta Divca, toda - Ali je PRAVI in EDINI krivec Luka Dončić!?

Je Vlade Divac neupravičeno pod plazom kritik?

Navijači Sacramenta so precej jezni na Vladeta Divca, ki je na lanskoletnem naboru za ligo NBA kot drugi izbor izbral Marvina Bagleyja III, čeprav je bil takrat še vedno na voljo tudi Luka Dončić. Divac se je sicer potem v izjavah večkrat pravdal, da se mu zdi Bagley boljši košarkar oziroma košarkar, ki bo imel večjo kariero od Dončića ter da je Sacramento enostavno potreboval visokega košarkarja (krilnega centra oziroma centra), toda ali je Vlade Divac to enostavno moral povedati, ker Luka Dončić ni želel v Sacramento? 

Zgodba gre nekako takole: Vir blizu Dončića naj bi ameriškim medijem povedal, da Dončić ne želi v Sacramento in da je razmišljal o tem, da če bi ga Kingsi izbrali kot 2. na naboru, ostal še eno leto pri Realu iz Madrida. Vse skupaj je potrdil tudi največji strokovnjak za NBA draft Jonathan Givony. "Nekatera izmed največjih imen, med katerimi so Mohamed Bamba, Jaren Jackson Jr. ter Luka Dončić, so se želela izogniti Sacramentu. Ta trojica sploh ni delila svojih zdravstvenih podatkov s to NBA franšizo," je dejal Givony. 

Je torej Vlade Divac neupravičeno pod plazom kritik? Mu morda ni preostalo drugega, kot da se odpove Luki Dončiću, ki za njegovo moštvo ni želel igrati? Kdo ve, kakšna je resnica, toda ta teorija je precej verjetna, še posebej, če vemo, da je Divac zelo velik navijač košarkarjev, ki prihajajo iz področja bivše Jugoslavije in da navsezadnje za Sacramento igrata dva srbska košarkarja Bogdan Bogdanović in Nemanja Bjelica, na klopi pa Luku Waltonu v vlogi pomočnika trenerja pomaga srbski strokovnjak in novopečeni srbski selektor (ter seveda nekdanji slovenski) Igor Kokoškov ... 

Članki iz rubrike