stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
2 21.11.2019 16:04:05

Nekdanji zvezdnik lige NBA Charles Barkley ŠOKIRAL Z BRUTALNIM NAPADOM na novinarko

Reuters
Velja za legendarnega igralca Philadelphie, Phoenixa in Houstona, bil je član edinega pravega sanjskega moštva ZDA (na olimpijskih igrah v Barceloni), nikoli ni osvojil šampionskega prstana, danes je spoštovan teve komentator na TNT-ju.

Charles Barkley, enajstkratni udeleženec tekme vseh zvezd, ima danes 56 let. Ob prihodu Luke Dončića v ligo NBA je bil skeptičen, ni verjel v njegov uspeh, potem pa je priznal, da se je zmotil. Takšen je, vedno na glas brez ovinkarjenja pove, kar mu leži na duši. Takšen je bil že kot igralec in še vedno je.

Nedvomno je tudi pred dnevi povedal neposredno, celo preveč brutalno iskreno. Zvezdnik oddaje 'Inside the NBA' (s sodelavci je prejel tri športne Emmyje) je pretiraval in prišel v težave. Novinarka Alexi McCammond je na twitterju razkrila svojo izkušnjo z njim. Ko ga je vprašala, katerega predsedniškega kandidata demokratske stranke podpira glede na to, da je javno izrazil simpatije do Peta Buttigiega in Devala Patricka, ji je zabrusil: "Sicer ne pretepam žensk, vendar če bi jih, bi udaril tebe."


Novinarka je bila šokirana in to tudi izrazila, on pa ji je dejal, da ne zna sprejeti šale. Vse se je zgodilo ob ugasnjenih mikrofonih, in čeprav po navadi ne objavlja zasebnih pogovorov, je tokrat naredila izjemo. Dogodek je delila na družbenem omrežju, ker se takšne stvari ne bi smele dogajati.

Ko je zgodba prišla v javnost, se je Barkley opravičil. "Moj komentar je bil neprimeren in nedopusten. To je bil poskus šale, ki sploh ni bila smešna. Opravičujem se," je prek tiskovnega predstavnika svoje teve hiše sporočil nekdanji košarkar.

Članki iz rubrike