Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 22.11.2019 18:33:48

O TEH besedah enega najboljših košarkarjev VSEH ČASOV danes GOVORIJO VSI! Dončić je zame ... (video)

Reuters
Kakšne pohvale!

Luka Dončić je vse bolj vroča tema med najbolj elitnimi košarkarskimi analitiki v ligi NBA. In slovenski košarkarski fenomen postaja vse bolj popularen med strokovnjaki v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. 

O njem je spregovoril tudi Zach Lowe, priznani analitik ESPN-a, ki je Dončića dvignil v višave v pogovoru z Rachel Nichols in enim najboljših košarkarjev v zgodovini lige NBA Tracyjem McGradyjem. 

"To je bilo … Vse! To je vse! To je smešno, kaj ta človek dela! Luka Dončić ni videti kot zvezda, ni videti kot allstar, ta verzija Luke Dončića je videti kot – generacijski superzvezdnik! In to je iskreno povsem presenetljivo v tem trenutku njegove kariere. Hawksi tega nikdar niso pričakovali. Pika. To ni samo allstar, to je generacijski superzvezdnik! To je vse!" je o Dončiću spregovoril Lowe, ki ga je torej označil kar za GENERACIJSKEGA SUPERZVEZDNIKA. 

In na presenečenje Rachel se je z Zachom strinjal tudi Tracy McGrady, ki z Lowom po navadi ne deli mnenja. "Strinjam se s teboj. To je vse, človek! Postaja moj najljubši košarkar! Postaja moj najljubši košarkar! Zelo rad gledam tega fanta, ker počne – vse! Noro je, da je lahko s hitrostjo, s katero igra košarko, tako učinkovit. Ni najhitrejši, ni najbolj atletsko sposoben, je pravzaprav surrealen košarkar. In s poškodovanim Stephom (Curryjem op. p.) … Vem, da je tudi Kyrie trenutno poškodovan, Westbrook še igra … Ampak rekel bom to: Ob poškodovanem Stephu je Luka najboljši organizator igre v ligi NBA v tem trenutku! On je najboljši organizator igre. Zdaj, v tem trenutku je Luka Dončić najboljši organizator igre!" je legendarni T-Mac osupnil vse! 

Članki iz rubrike