pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
1 22.11.2019 19:28:55

Dončić? Bil je grozen, sploh me ni navdušil ... LEGENDARNI trener je PRESENETIL s svojo izjavo!

Profimedia
Kaj si misli o Luki Dončiću?

Vprašanje, na katerega je moral po koncu tekme med Dallasom in Golden State Warriorsi odgovoriti trener slednjih, legendarni Steve Kerr,  nekoč soigralec največjega vseh časov Michaela Jordana pri Chicagu Bullsih. Njegovo moštvo je izgubilo je proti Dallasu izgubilo z neverjetnih 48 točk razlike, Kerr pa je navljub noro visokem porazu svojega moštva po koncu tekme ohranil smisel za humor. 

"Dončić? Bil je grozen, sploh me ni navdušil," je začel svoj odgovor o Dončiću Steve Kerr. In šaljiv ton hitro zamenjal za tistega precej bolj resnega. "Ne … bil je fantastičen, že od samega začetka. Vse mu je uspevalo: zadeval je trojke, izsiljeval osebne napake, udaril je po nas. Ali sem užival v predstavi? Zagotovo ne, ga pa cenim in spoštujem. Težko je izgubiti za 48 točk. To tekmo bom potegnil v toaletni školjki. Posnetka te tekme ne bomo gledali," je še dejal. 

Na vprašanje, ali ga Dončić spominja na katerega košarkarja iz preteklosti, je Kerr odgovoril: "Niti ne, košarka se je tako zelo spremenila. V preteklosti igralci niso metali trojk iz koraka nazaj (step-back 3-pointer, op. p.). Če gledamo na moderno košarko, imata s Hardenom podoben stil: trojka iz koraka nazaj, sposobnost podaje. Je malce Hardena in Larryja Birda v tem, kako dojema igro – korak pred ostalimi na parketu. Danes se je košarka precej spremenila. Bird ni metal trojk iz koraka nazaj. Je unikaten."

Članki iz rubrike