900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 14.10.2019 10:02:17

Med tekmo Slovenija – Avstrija 'DRAMA' v življenju LUKE DONČIĆA! Kaj se dogaja z ... Konec, MRTEV JE!

Reuters
Slovenski superzvezdnik je imel med mukami nogometne reprezentance svoje skrbi.

Medtem ko so slovenski nogometaši v Stožicah igrali slabo in izgubljali z 0:1, je Luka Dončić tam nekje proti koncu prvega polčasa na spletu sprožil požar, povezan s povsem drugačnimi težavami. Njegov zelo kratek zapis na twitterju je botroval kopici takih in drugačnih odzivov; od zelo resnih, prek zelo šaljivih do malodane žaljivih. Pri čemer se je Dončić z vso resnostjo in zaskrbljenostjo pritoževal zaradi nedelovanja ... slovite igrice. 

"Kaj se dogaja s Fortnitom?" je zapisal in dodal dva zaskrbljena čustvena simbola. Ravno v tistem času je sloviti Fortnite, ki ga Dončić zelo rad igra in ga je očitno želel igrati tudi v tistem času, doživel globalni kolaps. Zaradi sesutja nekaj strežnikov so ugasnili igrico na svetovni ravni in se lotili vzdrževalnih del, kar je močno zaskrbelo 20-letnega slovenskega košarkarja, na njegovo pritoževanje pa so se odzvali tisoči. Kot rečeno, na zelo različne načine. 

"Konec je, prijatelj," mu je sporočil nekdo. "Mrtev je," je bil še bolj zaskrbljen neki drug uporabnik twitterja. "Luka Fortić," je nekdo preimenoval našega asa. "The End," "RIP," "Počivaj v miru," so bila še sporočila v prepričanju, da je igrica zaslužila dovolj in izginila. Nekateri so bili bolj duhoviti, nekateri pa celo zbadljivi. "Pojdi zdaj rajši trenirat proste mete. 5/10 proti Detroitu je bilo zelo slabo. Fortnite lahko počaka, prosti meti ne," se je glasilo sporočilo, ki je celo zbralo največ odzivov. 

Spodaj si lahko preberete tudi ostale odzive. Če vam jih ne prikaže, jih najdete na tej povezavi.      

Značke: dončić, fortnite

Članki iz rubrike