renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za torek, 23. julija

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

natakar Svet24.si

Pomanjkanje kadra: Natakar, »špricar«, prosim! ...

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

ku
ku
2 27.06.2019 10:22:42

Besede, KI ODMEVAJO! In ki DAJO MISLITI! Če bi bil jaz MARK CUBAN, bi Luki Dončiću ...

Koga bo podpisal Dallas?

V noči iz nedelje na ponedeljek se odpre NBA tržnica, igralci, ki so jim potekle pogodbe s svojimi delodajalci bodo iskali nove klube. Med njimi je nekaj zelo velikih imen, denimo Kevin Durant, Kawhi Leonard, Klay Thompson, Kemba Walker, Kyrie Irving in številni drugi ... 

Ker ima Dallas na voljo ogromno denarja za podpis novih nogometašev, se s Telički povezujejo številna imena. Najglasneje se govori o Kembi Walkerju, tudi o Kawhiju Leonardu in številnih drugih, priznani Sports Illustrated pa je našel novega idealnega kandidata za Dallas. 

Po mnenju Sports Illustrateda bi se v Dallas najbolje vklopil Tobias Harris, zvezdnik Philadelphie. "Če bi bil jaz Mark Cuban, bi Luki Dončiću in Kristapsu Porzingisu pripeljal tretjega zvezdnika, ki pa ne bi ves čas potreboval žoge v svojih rokah. Večina napadov bo šla preko Luke Dončića in Kristapsa Porzingisa, zato mora Dallas najti komplementarnega igralca. Zato bi bil Harris odličen v Dallasu. Ga lahko zvabijo iz Philadelphie? Dallas bi mu moral ponuditi maksimalno pogodbo, toda mislim, da je Harris veliko bolj logična izbira za Dallas od organizatorja igre, ki zahteva žogo v svojih rokah. Harris lahko igra na položaju 4 v prvi peterki, ko bi Porzingis igral na položaju centra. Hkrati je dovolj dober, da lahko vodi napad v rednem delu sezone, ko so ostali zvezdniki na klopi. Luka - Hardaway - Courtney Lee - Tobias - KP začetna peterka je na papirju videti zelo zabavna, Dallas pa lahko okrog te peterke sestavi še zelo močno klop. Harris morda ni tako seksi okrepitev kot Walker, toda zdi se, da je za Harrisa že pripravljena prava vloga v Dallasu," je zapisal avtor Sports Illustrateda.

Članki iz rubrike