nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

ku
ku
2 27.06.2019 10:22:42

Besede, KI ODMEVAJO! In ki DAJO MISLITI! Če bi bil jaz MARK CUBAN, bi Luki Dončiću ...

Koga bo podpisal Dallas?

V noči iz nedelje na ponedeljek se odpre NBA tržnica, igralci, ki so jim potekle pogodbe s svojimi delodajalci bodo iskali nove klube. Med njimi je nekaj zelo velikih imen, denimo Kevin Durant, Kawhi Leonard, Klay Thompson, Kemba Walker, Kyrie Irving in številni drugi ... 

Ker ima Dallas na voljo ogromno denarja za podpis novih nogometašev, se s Telički povezujejo številna imena. Najglasneje se govori o Kembi Walkerju, tudi o Kawhiju Leonardu in številnih drugih, priznani Sports Illustrated pa je našel novega idealnega kandidata za Dallas. 

Po mnenju Sports Illustrateda bi se v Dallas najbolje vklopil Tobias Harris, zvezdnik Philadelphie. "Če bi bil jaz Mark Cuban, bi Luki Dončiću in Kristapsu Porzingisu pripeljal tretjega zvezdnika, ki pa ne bi ves čas potreboval žoge v svojih rokah. Večina napadov bo šla preko Luke Dončića in Kristapsa Porzingisa, zato mora Dallas najti komplementarnega igralca. Zato bi bil Harris odličen v Dallasu. Ga lahko zvabijo iz Philadelphie? Dallas bi mu moral ponuditi maksimalno pogodbo, toda mislim, da je Harris veliko bolj logična izbira za Dallas od organizatorja igre, ki zahteva žogo v svojih rokah. Harris lahko igra na položaju 4 v prvi peterki, ko bi Porzingis igral na položaju centra. Hkrati je dovolj dober, da lahko vodi napad v rednem delu sezone, ko so ostali zvezdniki na klopi. Luka - Hardaway - Courtney Lee - Tobias - KP začetna peterka je na papirju videti zelo zabavna, Dallas pa lahko okrog te peterke sestavi še zelo močno klop. Harris morda ni tako seksi okrepitev kot Walker, toda zdi se, da je za Harrisa že pripravljena prava vloga v Dallasu," je zapisal avtor Sports Illustrateda.

Članki iz rubrike