Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 26.06.2019 09:59:54

BOMBA! Dončić + Porzingis + NAJBOLJŠI MED NAJBOLJŠIMI!? Dallas gre NA VSE, ta okrepitev ODPRE USTA!

Ameriški mediji razkrivajo možnost, da bi vrste Mavericksov okrepil ... pozor, ... Kawhi Leonard!

Doslej je veljalo, da ima Leonard po šampionski sezoni, v kateri je bil na poti do naslova s Torontom najboljši igralec končnice in finala, dve možnosti. Pod točko ena lahko kot prost igralec podpiše novo pogodbo s Torontom, pri katerem se je teko noro dobro znašel. Pod točo dve pa lahko naredi tisto, kar je načrtoval ob nenačrtovanem prihodu v Kanado - namreč podpiše dolgoročno pogodbo s Clippersi in v skladu s svojimi željami odide v Kalifornijo, kjer ga že čaka kupljena hiša. 

Toda zdaj se je pojavila še ena možnost. Kot poročajo najbolje obveščeni ameriški viri, se z Leonardom želi za pogajalsko mizo usesti Dallas. Da, Dončićev, "naš" Dallas. "Dallas se zaveda, da v tem trenutku nima veliko možnosti. Toda Dallas na vsak način hoče sestanek, na vsak način hoče Leonardu dati svojo ponudbo. In verjame, da se na tem sestanku stvari lahko spremenijo. Načrt je nor, toda nora sta tudi Mark Cuban in Leonard, zato je mogoče vse," pišejo Američani. 

Si predstavljate to navezo? Si predstavljate, da Dallas dobi sestanek in na njem res prepriča Leonarda? Morda bi do rekel, da s tem Luka ne bo v prvem planu in da ne bo imel žoge v rokah toliko, kot bi si želel. Toda po drugi strani bi Dallas čez noč postal ekipa za naslov, morda celo prvi favorit zanj. Dallas bo sicer svoje udejstvovanje na tržnici v nedeljo začel s podpisom 158-milijonske pogodbe s Porzingisom, prostor pa ima še za eno veliko zvezdo ali za dva malce "manjša" košarkarja.

Če ne bo uspešen z Leonardom, se bo Cuban takoj preusmeril na Kembo Walkerja in Charlotta, za katerega ima poseben plan, ki bi bil še posebej všeč Dončiću. Več o tem na tej povezavi.        

Značke: doncic, leonard, dallas

Članki iz rubrike