favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 26.06.2019 17:07:38

Za usluge Prepeliča, ki ga bo Real posodil, se zanimajo mnogi klubi, TUDI DVA EVROLIGAŠA

Profimedia
Klemen Prepelič, ki je pred slabima dvema letoma na evropskem prvenstvu močno opozoril nase in si posledično leto dni pozneje tudi izboril pogodbo z Realom, se je v Madridu znašel na stranskem tiru.

Trener Pablo Laso več kot očitno na slovenskega branilca v prihodnji sezoni ne računa, tako ga je klub že postavil v skupino igralcev, ki naj bi bili posojeni v drug klub. Medtem ko številni navijači Olimpije upajo, da ga bo Real posodil v novoustanovljeno Cedevito Olimpijo, ki želi v Ljubljano pripeljati čim več kvalitetnih slovenskih košarkarjev, so med domnevno osmimi interesenti tudi drugi klubi.


Po informacijah iz Španije se za usluge Prepeliča zanima Gran Canaria, ki bi obenem zagotovila, da bi 26-letni Bistričan ostal v Španiji. Na drugi strani sta zanimanje pokazala tudi evroligaša - francoski Asvel, kjer Prepeliča dobro poznajo, saj je pred odhodom v Real blestel v dresu Levalloisa, in nemška Alba.

Prepelič je v minuli sezoni v španski ligi ACB odigral 22 tekem, v povprečno 11 minutah je dosegal 4,2 točke in eno podajo. V evroligi je na 21 tekmah v povprečno devetih minutah dosegal 3,8 točke in 1,7 podaje.

Članki iz rubrike