horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ue
ue
0 26.06.2019 09:47:44

PRVAKI spet udarili! Prihaja OKREPITEV, ki je igrala v Nemčiji, Španiji ...

alesfevzer.com
V taboru državnih prvakov so oznanili prihod novega igralca.

Dres Sixt Primorske bo vsaj v naslednjih dveh sezonah nosil 27-letni ameriški branilec Stephen Holt (193 cm, 1991). Leta 2014 je preizkusil svojo srečo na naboru lige NBA, a tam ni bil izbran. Istega leta je v dresu Atlanta Hawks nastopal v poletni Ligi NBA, nato pa se pridružil nemškemu prvoligašu Ludwigsburgu. Po dveh mesecih je Evropo zapustil zaradi ponudbe Cleveland Cavaliers. Zanje je v predsezoni odigral dve tekmi, nato pa se pridružil njihovemu moštvu v razvojni G-ligi.

Poleti 2015 je v dresu Atlante znova preizkušal srečo v poletni Ligi NBA, zatem pa se podal v Avstralijo k ekipi iz Melbourna. Po koncu tekmovanja v Oceaniji se je konec februarja preselil v Španijo in tam do konca sezone igral za Andorro. Na Iberskem polotoku je ostal tudi v prvem delu sezone 2016/17, ko je bil član Zaragoze, konec januarja pa se preselil v vrste češkega Nymburka.Zadnji dve sezoni je znova začel v Avstraliji, le da tedaj pri zasedbi Brisbane Bullets, nadaljeval pa na Poljskem (Ostrow Wielkopolski) oziroma v Kazahstanu (Astana). Na vzhod Evrope se je odpravil lanskega decembra in v regionalni ligi VTB na 21 tekmah v povprečju na parketu prebil 26 minut, v katerih je 11,3 točkam dodajal tri skoke, 2,2 podaji in 1,3 pridobljene žoge.

"Stephena smo si močno želeli. Izredno smo veseli, da se je želja izkazala za obojestransko ter da se je odločil pridružiti našemu moštvu. Verjamem, da bo predstavljal pomemben košček igralskega mozaika, ki bo v novi sezoni še dvignil kakovost naše igre," je povedal trener Jurica Golemac.

Članki iz rubrike