sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

ku
ku
1 26.01.2019 11:20:23

AUČ, TOLE BOLI! Ne boste verjeli, KAKO MALO GLASOV košarkarjev je zmanjkalo Dončiću za All Star!

Luka Dončić je bil izjemno blizu prvi peterki na tekmi zvezd.

Svetovni košarkarski superzvezdnik v nastajanju je bil izjemno blizu fenomenalnemu dosežku, da bi že v svoji krstni sezoni lige NBA nastopil v prvi peterki tekme zvezd, ki ga v ZDA imenujejo All Star. Še pred nekaj leti, ko so prvo peterko določali izključno navijači, bi bil Dončić zagotovo vanjo uvrščen, kajti po številu glasov navijačev je bil Dončić celo na 3. mestu v celotni ligi, na drugem mestu na zahodu!


A ker so v ligi NBA spremenili pravilo, kako pridejo košarkarji v prvo peterko na tekmi zvezd in uvedli formulo 50% glasovi navijačev, 25% glasovi novinarjev in 25% glasovi košarkarjev, je Dončić ostal pred vrati raja. V kategoriji visoki igralci, kamor so postavili tudi Luko, so namreč pred Slovencem ostali trije superzvezdniki lige, LeBron James, Kevin Durant in Paul George.

Dončiću je zares malo zmanjkalo, da bi bil uvrščen v prvo peterko. Tako zelo malo, da je to nekaj neverjetnega. Verjeli ali ne, slovenski čudežni deček bi moral dobiti samo 6 glasov več od svojih kolegov košarkarjev. Da, prav ste prebrali. S šestimi glasovi več bi se  izenačil z Georgeem in Davisom, zaradi večjega števila glasov navijačev pa bi o njem danes že govorili kot o all-star igralcu. Seveda pa še ni vse izgubljeno, Dončića lahko trenerji še vedno uvrstijo med 'rezerve', po predstavi proti Detroitu je nekaj takšnega precej verjetno ...

Značke: doncic, all-star

Članki iz rubrike