stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 25.01.2019 15:18:05

Srbski zvezdnik izgubil živce in storil nekaj, česar ne bi smel: Ali je takšna kazen vendarle upravičena? (video)

Bo sledila huda kazen za Nikolo Jokića in še nekatere igralce Denverja zaradi medsebojnega obračunavanja na tekmi z Utahom?

Na tekmi v Salt Lake Cityju med ekipama Utah Jazz in Denver Nuggets je po povsem nedolžnem odrivanju med centroma Masonom Plumleejem in Derrickom Favorsom prišlo do množičnega obračunavanja na in ob igrišču. Res je, da sta bili v tistem trenutku na igrišču bolj ali manj rezervni postavi, toda v obračun so se hoteli vmešati tudi nekateri igralci Denverja, ki so bili na klopi, med njimi tudi Nikola Jokić.


S tem so kršili pravilo 12, odstavek 7 C, ki pravi: "Med obračunavanjem morajo vsi igralci, ki ne sodelujejo v igri, ostati na klopi. Tisti, ki bodo pravilo kršili, bodo kaznovani z vsaj eno tekmo prepovedi igranja in z do 35.000 dolarji denarne kazni."

Očitno je, da so Jokić in še pet igralcev Denverja to pravilo kršili, kar pomeni, da jih bodo zelo verjetno suspendirali. Ali je to pravilo življenjsko ali ne, je seveda drugo vprašanje, dejstvo pa je, da je pravilo v veljavi in da so ga igralci Denverja kršili. Zaradi tega lahko komisar lige NBA suspendira kar pet igralcev Denverja že za naslednjo tekmo Nuggetosov, ki jo bodo igrali danes ponoči proti Phoenixu.

Članki iz rubrike