Jelena Vadnjal Odkrito.si

Družina Jelene Vadnjal letos brez velikonočnih ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop na velikonočni ponedeljek

Apokaliptična Petisvet.si

Nostradamus videl, kaj nas čaka, s pariško ...

družina Svet24.si

Do subvencije kmalu upravičeni vsi socialno ...

potresi1_fotoReuters Svet24.si

Jutri se bo treslo, bežite!?

merlak Njena.si

Porod pred vrati: Majo Martino Merljak grabi ...

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja: 'Moj fantek odrašča'

ku
ku
3 26.01.2019 10:23:55

ŠOK VSEH ŠOKOV! Slovenskemu ZVEZDNIKU ukradli VEČ MILIJONOV EVROV! Podrobnosti OSUPNEJO!

Šokantna novica.

Včeraj je kot strela z jasnega udarila vest, da je sekretar slovenske košarkarske zveze Radoslav Nesterović ostal brez osem milijonov švicarskih frankov. Po pisanju švicarskih medijev je imel denar v finančni ustanovi v Luganu v Švici.

Toda kot kaže, ga je zaupal napačnim ljudem, saj naj bi 56-letni finančnik poneveril kar 15 milijonov frankov (osem milijonov naj bi bilo Nesterovićevih), ki so jih vložili štirje nekdanji igralci iz lige NBA. Vse skupaj naj bi se zgodilo sicer že pred štirimi leti, omenjeni finančnik je bil medtem kar nekaj časa v zaporu, iz katerega so ga vmes izpustili.

nesterovic
Jurij Kodrun
Vendarle pa primer še ni razrešen. Ravno zato se je prejšnji teden moral v Švici zglasiti tudi Rašo, ki je sodišču povedal svojo plat zgodbe. "Gnila jabolka so povsod, v vsaki sferi. A problem je predolgo vlečenje sodnih postopkov, ki grozijo, da bodo celotno situacijo še poslabšali in zaradi katere oškodovanci izgubljajo upanje," je povedal Nesterovićev odvetnik Pierluigi Pasi.

Goljuf, ki je torej nekaj časa že sedel zaradi prevare, je kaznivo dejanje sicer priznal, a hkrati dodal, da denarja nima več, saj ga je zapravil v igrah na srečo.

Članki iz rubrike