nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ku
ku
3 26.01.2019 10:23:55

ŠOK VSEH ŠOKOV! Slovenskemu ZVEZDNIKU ukradli VEČ MILIJONOV EVROV! Podrobnosti OSUPNEJO!

Šokantna novica.

Včeraj je kot strela z jasnega udarila vest, da je sekretar slovenske košarkarske zveze Radoslav Nesterović ostal brez osem milijonov švicarskih frankov. Po pisanju švicarskih medijev je imel denar v finančni ustanovi v Luganu v Švici.

Toda kot kaže, ga je zaupal napačnim ljudem, saj naj bi 56-letni finančnik poneveril kar 15 milijonov frankov (osem milijonov naj bi bilo Nesterovićevih), ki so jih vložili štirje nekdanji igralci iz lige NBA. Vse skupaj naj bi se zgodilo sicer že pred štirimi leti, omenjeni finančnik je bil medtem kar nekaj časa v zaporu, iz katerega so ga vmes izpustili.

nesterovic
Jurij Kodrun
Vendarle pa primer še ni razrešen. Ravno zato se je prejšnji teden moral v Švici zglasiti tudi Rašo, ki je sodišču povedal svojo plat zgodbe. "Gnila jabolka so povsod, v vsaki sferi. A problem je predolgo vlečenje sodnih postopkov, ki grozijo, da bodo celotno situacijo še poslabšali in zaradi katere oškodovanci izgubljajo upanje," je povedal Nesterovićev odvetnik Pierluigi Pasi.

Goljuf, ki je torej nekaj časa že sedel zaradi prevare, je kaznivo dejanje sicer priznal, a hkrati dodal, da denarja nima več, saj ga je zapravil v igrah na srečo.

Članki iz rubrike