profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 05.01.2019 09:05:02

Luka Dončić navdušil tudi z BESEDAMI! Tistega dne sem bil NAJSREČNEJŠI človek na svetu!

vszi
Luka Dončić se je razgovoril o kar nekaj temah.

Sloviti ESPN je včeraj pred svoj mikrofon povabil Luko Dončića, ki se je resda redkobeseden in na prvi pogled kar malo sramežljiv dotaknil nekaj zanimivih tem. Med drugim je priznal, da je bolje preklopil iz evropske na ameriško košarko, kot je pričakoval. »Zagotovo sem boljši, kot sem pričakoval. Nisem pričakoval, da bom imel na začetku svoje kariere v ligi NBA tak vpliv,« je dejal Dončić in se dotaknil trenutka, ki se mu je najbolj vtisnil v spomin oziroma se ga dotaknil najbolj: »Ko sem igral proti Lakersom. Proti LeBronu. Takrat sem si rekel, wow, res sem tukaj.«

Želje, da bi postal novinec leta, ne skriva. Logično, po tem, ko je postal novinec meseca oktobra in novembra ter decembra na zahodu, je tudi prvi favorit. »Veliko bi mi pomenilo, seveda. Konkurenca je huda,« pove Luka. Kako pa je biti novinec v ekipi Dallasa? Ima veliko zadolžitev, naloženih s strani soigralcev? »Ko gremo na gostovanja se z Jaylenom izmenjujeva v tem, kdo nosi piščančja krilca za ekipo. Ni nama pretežko. Imam dobre fante za soigralce,« odgovori Dončić.

Novinar ESPN-a se je dotaknil tudi vmesnih rezultatov v glasovanju za All-Star tekmo, po katerih je Dončić na visokem četrtem mestu na zahodu. »Videl sem rezultate in bil sem presenečen, ampak istočasno najsrečnejši človek na svetu,« je sijajno zaključil Dončić.

Celoten pogovor z Ljubljančanom si oglejte na spodnjem posnetku.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike