900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
3 04.01.2019 19:02:03

SRHLJIVA izpoved igralca PARTIZANA, ki si je o BRUTALNIH GROŽNJAH NAVIJAČEV upal spregovoriti šele v DOMOVINI!

Profimedia
Center Partizana, kjer igra tudi slovenski reprezentant Aleksej Nikolić, je svojo izkušnjo igranja v Srbiji opisal tudi rojakom.

Jock Landale je center Partizana, ki prihaja iz daljne Avstralije in pred kratkim je za medije iz svoje domovine dal intervju, ki pa zdaj seveda odmeva tudi v Srbiji.
Landale je namreč zelo jasno razložil, s kakšnimi pritiski se sooča, ko nosi črno-beli dres in pravi, da ni prav nič lahko igrati za Partizana.

"Igrati za Partizana je noro. To je ena od najbolj nenavadnih, bizarnih izkušenj v mojem življenju, včasih je tudi zelo zastrašujoče," je dejal Landale in nato opisal, kaj je doživel, ko je Partizan izgubil derbi proti Crveni zvezdi.


"Ko smo izgubili derbi proti našemu največjemu rivalu Crveni zvezdi, je na parkirišču pred dvorano prišlo do pretepanja. Tega si ne izmišljujem, a povsem sem prepričan, da je človek, ki je prišel do mene in name tudi kričal, v rokah, ki jih je imel v žepih jakne, držal pištolo. Na srečo je bilo takrat na tem parkirišču tudi 150 policistov v polni bojni opremi, ki so poskrbeli, da se je vse dobro končalo," je eno od izkušenj opisal Avstralec, ki je svoje rojake s to izpovedjo verjetno zelo presenetil, a hkrati pa je Jock v istem intervjuju dodal, da nikoli ne bi zamenjal kluba in da obožuje navijače Partizana.

Članki iz rubrike