Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 13.11.2018 08:12:33

Ne pozabite me! Jezni Goran Dragić TAKOLE odgovoril Dončiću in dvignil NAVIJAČE! (video)

vszi
Tako to počne Goran Dragić.

V novi sezoni lige NBA je najboljši slovenski košarkar kar malce neupravičeno padel v ozadje, v deželici na sončni strani Alp mu je precej pozornosti ukradel njegov nekdanji reprezentančni soigralec Luka Dončić. Logično, ko pa slovenski mladenič igra svojo prvo sezono v najmočnejši ligi na svetu in že takoj na začetku blesti.

A vendarle je v noči na torek bolj od Robina zlate slovenske košarkarske generacije blestel Batman. Goran Dragić je ponoči v navideznem dvoboju nadigral Dončića. Čeprav je bil Luka spet zelo dober pri zmagi Teličkov nad Chicagom (več o tem TUKAJ), je bil Dragić odličen na tekmi s Philadelphio, ki pa jo je njegov Miami na njegovo žalost izgubil.



A vendar je lahko Dragić s svojo predstavo zelo zadovoljen. Slovenec je na domačo tekmo s Philadelphio prišel jezen zaradi svoje zelo slabe igre proti Washingtonu, ko prvič po devetih letih ni dosegel niti ene same točke. Tokrat je bilo drugače. Tokrat je bil Dragić prvi strelec svojega moštva, iz igre je metal 8/15 in tekmo končal pri 22 točkah. Temu je dodal še 3 skoke in 5 asistenc, imel pa je tudi 2 ukradeni žogi in celo 1 blokado. Ves čas je z atraktivnimi potezami - bodisi zaključki napadov bodisi asistencami - na noge spravljal publiko v Miamiju, najbolj pa je zablestel, ko je z izjemno spremembo smeri povsem iz igre vrgel Fultza.

Dragićev šov si lahko ogledate v priloženem videoposnetku, kako se je poigral s Fultzem lahko vidite od 0:22 naprej.

Članki iz rubrike