Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 11.11.2018 13:37:04

NOROOOO! Dallas zmontiral DONČIĆA v najbolj VROČEGA filmskega junaka! NASLOV FILMA OSUPNE! (video)

Potem ko je bil po uvodni tekmi v ligi NBA Luka Dončić zvezdnik filma Driblerja pod košem, je Dallas ponovno udaril z video montažo.

Dončić je bil ponoči najboljši strelec in najboljši igralec ob zmagi nad Oklahoma Cityjem, Dallas Mavericks pa tokrat Slovenčevo predstavo slavijo z novo filmsko upodobitvijo. In to ne kakršnokoli! Luka Dončić je tokrat postal najbolj aktualen filmski junak, trenutno najbolj vroče filmsko ime in hkrati eden najslavnejših glasbenikov vseh časov. Da, medtem ko v kino dvoranah rekrode podira film Bohemian Rhapsody, je Luka postal glavni junak te filmske upodobitve.

Jasno, gre za film o življenju in delu legendarnega Freddieja Mercuryja, pevca kultne skupine Queen. In da, Dallas je v svoji tokratni upodobitvi Dončića zmontiral ravno v tega edinstvenega glasbenika. Posnetek se začne, ko Dirk Nowitzki ob Dalalsovi osvojitvi naslova prepeva We Are The Champions, nato pa na sceno stopi Dončić. He Will Rock you in podobne domislice se prepletajo z Dončićevimi akcijami in z njegovimi glasbenimi nastopi v vlogi Mercuryja.

To pa še ni vse. Dallas je zadevo naslovil Slovenian Rhapsody in tako ime naše države nadel trenutno najbolj vročemu naslovu filma ter hkrati naslovu ene najbolj legendarnih rokerskih pesmi. Resnično epsko. Pri čemer spodnji posnetek preprosto morate gledati večkrat. Poglejte ga na tej povezavi. 

Članki iz rubrike