franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 19.05.2018 08:53:37

Dončiću se je izplačalo potruditi! Iz prvih vrst so ga občudovali številni predstavniki moštev iz lige NBA in tudi bodoči soigralec? (FOTO+VIDEO)

Luka Dončić
Reuters
Le kaj je gospod Jones sporočil v Ameriko?

V beograjski Kombank Areni so se lahko na včerajšnji polfinalni tekmi evrolige vsi prepričali, da je Luka Dončić dozorel. Več kot pripravljen na velike stvari. Pripravljen na ligo NBA.

Pred letom dni, ko je na finalnem turnirju evrolige nastopil prvič, še ni bil. Takrat je pogorel in včeraj priznal, da ga je ta izkušnja izoblikovala v to, kar je danes. »Iz lanskega polfinala sem se veliko naučil, ko sem igral zelo slabo. Bila je dobra in slaba izkušnja hkrati. A to mi je pomagalo, da sem napredoval,« je po sinočnji zmagi dejal Dončić.

Včeraj je bil v Beogradu v središču pozornosti. Kot je potrdil dobro obveščeni ameriški poročevalec David Pick, si ga je v živo prišlo ogledati kar 16 predstavnikov moštev iz lige NBA. O Dončićevi 'klasi' so se v živo prepričali predstavniki iz Phoenixa, Dallasa, Miamija, Clevelanda, Sacramenta, Toronta, Oklahome, Washingtona, Philadelphie, obeh franšiz iz Los Angelesa, San Antonia, Portlanda, New Orleansa, Brooklyna, Utaha … Iz Phoenixa, ki bo na naboru izbiral prvi je, mimogrede Dončića prišel pogledati James Jones. Le kaj je sporočil v Arizono?

No, Dončića pa si je včeraj ogledal tudi potencialni bodoči soigralec v naslednji sezoni, Srb Bogdan Bogdanović. Ljubljančanu je že sporočil, da je več kot dobrodošel v Sacramento, ki ima pravico do drugega izbora na naboru.

Članki iz rubrike