Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.05.2018 21:36:46

Dončić PRVIČ DIREKTNO O KLUBIH! Phoenix ali Sacramento? TAKOLE JE, Kokoškov in Bogdanović sta ...

Velika novica iz Beograda, kjer je Luka Dončić neposredno spregovoril o klubih, ki imajo največ možnosti, da ga izberejo na naboru. Predvsem seveda o dveh.

»Prva stvar zjutraj je bila, da sem pogledal, kdo so prve tri ekipe, ki izbirajo. Igorju Kokoškovu sem poslal sporočilo in mu čestital na prvem izboru. Jasno, da bi mi bilo precej lažje, če bi šel v Phoenix k trenerju, ki ga dobro poznam. Prehod v ligo bi bil tako precej lažji, toda nisem jaz tisti, ki izbira. Ne odločam sam o svoji usodi," je povedal v zvezi s Phoenixom in njegovim trenerjem, zlatim selektorjem slovenske reprezentance. 

"Takoj isti dan pa sem dobil sporočilo tudi od Bogdana Bogdanovića, ki mi je napisal, da bova morda združila moči pri Sacramentu. Nič ne bi imel niti proti tej opciji," pa je povedal v zvezi s Sacramentom. »Z Igorjem sem sicer v stalnem kontaktu. Jasno, da sva se slišala tudi po tem, ko je Phoenix izvedel, da bo lahko na naboru izbiral prvi, vendar kot pravim: Slišiva se skoraj vsak dan. Igor je zelo poseben trener zame. Je fantastičen strateg, neverjeten strokovnjak, ki ima košarko v malem prstu, zato mislim, da si zasluži priložnost kot glavni trener NBA moštva,« pa je še dodal. 

Verjetno so vam stvari jasne, želje prav tako. 

Članki iz rubrike