gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
6 09.05.2018 11:00:42

RAZKRITJE! Kar je Dragić naredil, ko so mu ponudili KANDIDATURO NA VOLITVAH, vas bo pustilo BREZ BESED

www.alesfevzer.com
Da bi izkoristil svojo slavo za politične namene? Ne, hvala!

Znano je, da je Goran Dragić na zadnjih slovenskih predsedniških volitvah dobil kopico glasov, čeprav sploh ni bil med kandidati. Ljudje so ga preprosto dopisali na listke, saj so želeli, da bi državo vodil človek, ki je tako zelo poenotil Slovenijo na poti do zgodovinskega zlata na evropskem košarkarskem prvenstvu. Nič čudnega torej, da je pri Dragiću marsikdo zavohal možnost za politične točke in možnost za nabiranje glasov.

Kot so v teh dneh razkrili ameriški mediji, je zlati zmaj zaradi tega dobil ponudbo za kandidaturo na volitvah; po vsej verjetnosti na parlamentarnih, ki bodo v Sloveniji 3. junija. Ni znano, kdo ga je želel uvrstiti na svojo listo, je pa znano, kaj je Dragić ob tej ponudbi naredil. Veliki športnik, ki Slovenijo združuje, ni niti pomislil, da bi jo na kakršenkoli način razdruževal. V nedavnem izboru revije Obrazi so ga izbrali za najbolj vplivnega Slovenca, tega vpliva pa ne želi izkoriščati politično.

Kot pišejo ameriški časniki, ki objavljajo najbolj svež pogovor z Dragićem, jim je zmaj zaupaj, da je to ponudbo imel, a jim je tudi zaupal, da jo je zavrnil. Pa ne samo to, The Salt Lake Tribune piše, da je Dragić ponudnikom dal jasno vedeti, da ga taka zadeva ne zanima niti najmanj in da zanj preprosto ne pride v poštev. V naslednjih dneh se bo v Slovenijo vrnil s povsem drugačnimi načrti: počivati, se družiti s prijatelji in z njimi odigrati kakšen 'basket' na ulici.

Poklon. Le še to lahko dodamo.    

Značke: dragić, politik

Članki iz rubrike