cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

nu
nu
0 13.11.2017 09:30:07

Nov LEGENDARNI klub iz NBA na seznamu tistih, ki si želijo Luko Dončića! Tekmo z Barcelono si je ogledal tudi vodilni mož ...

Luka Dončić
Profimedia
Luko Dončića vedno pogosteje obiskujejo ogledniki klubov iz NBA.

Nedvomno je slovenski košarkar ena od največjih reklam evropske košarke za ligo NBA, s svojimi predstavami opozarja nase tako na stari celini, prav tako pa ga vedno bolj spremljajo tudi v ZDA. Junija naslednje leto bo namreč na sporedu nabor NBA, kjer lahko kandidira tudi že Dončić, če se bo tako odločil.

Klubi iz NBA vedno pogosteje prihajajo na tekme madridskega Reala in jasno je, koga si ogledujejo. Tudi v nedeljo ni bilo nič drugače. WiZink Center, kjer Real igra domače tekme, je namreč pozdravil tri generalne menedžerje oziroma prve kadrovnike treh zelo uglednih klubov iz najmočnejše lige na svetu. To, da sta bila tam predstavnika Chicago Bullsov in Clevelanda niti ni takšno presenečenje, Koby Altman iz vrst Clevelanda ga je ne nazadnje spremljal tudi v Izraelu na tekmi z Maccabijem, zato pa je toliko bolj presenetljiv tretji klub. Očitno Dončića spremlja tudi San Antonio, kjer je trener legendarni Gregg Popovich, ta klub pa se prej ni omenjal v kakšnih kombinacijah za slovenskega mladeniča.

Članki iz rubrike