tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

ku
ku
2 12.11.2017 16:31:48

NORO! Fantastični Prepelič na najbolj neverjeten način do zmage v ZADNJI SEKUNDI! Ob ogledu posnetka ne boste verjeli očem (video)

FIBA
Levallois je na resnično nor način prišel do zmage v francoskem prvenstvu.

Klub našega Klemna Prepeliča je povsem po zaslugi slovenskega reprezentanta vstopil v zadnje sekunde s tremi točkami prednosti pred ekipo Bourga. Toda slednja je z noro trojko tik pred koncem uspela izenačiti in kazalo je, da bosta moštvi odigrali podaljšek ter da se bo Prepelič za zmago svoje ekipe moral še dodatno potruditi. Toda zgodilo se je nekaj povsem drugega, nekaj še bolj norega od trojke nasprotnikov. 

Medtem ko so ti proslavljali navidez neizbežni podaljšek, je na sceno stopil najbolj zvezdniški Prepeličev soigralec Boris Diaw. Dolgoletni zvezdnik lige NBA je na hitro prejel žogo, vrgel z več kot polovice igrišča in z veliko sreče (žoga je šla od table, pa še tu bi si skoraj "premislila") zadel za resnično neverjetno zmago Levalloisa. Junaka uspeha sta tako postala dva: fantastični Prepelič zaradi nove sanjske predstave in strelskega izkupička ter Diaw zaradi novega meta. 

Posnetek zaključnih sekund si lahko ogledate spodaj. In zagotovo boste gledali večkrat, kajti ni brez razloga postal velika spletna uspešnica. 

Značke: prepelič, diaw, levallois

Članki iz rubrike