stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
2 12.11.2017 16:31:48

NORO! Fantastični Prepelič na najbolj neverjeten način do zmage v ZADNJI SEKUNDI! Ob ogledu posnetka ne boste verjeli očem (video)

FIBA
Levallois je na resnično nor način prišel do zmage v francoskem prvenstvu.

Klub našega Klemna Prepeliča je povsem po zaslugi slovenskega reprezentanta vstopil v zadnje sekunde s tremi točkami prednosti pred ekipo Bourga. Toda slednja je z noro trojko tik pred koncem uspela izenačiti in kazalo je, da bosta moštvi odigrali podaljšek ter da se bo Prepelič za zmago svoje ekipe moral še dodatno potruditi. Toda zgodilo se je nekaj povsem drugega, nekaj še bolj norega od trojke nasprotnikov. 

Medtem ko so ti proslavljali navidez neizbežni podaljšek, je na sceno stopil najbolj zvezdniški Prepeličev soigralec Boris Diaw. Dolgoletni zvezdnik lige NBA je na hitro prejel žogo, vrgel z več kot polovice igrišča in z veliko sreče (žoga je šla od table, pa še tu bi si skoraj "premislila") zadel za resnično neverjetno zmago Levalloisa. Junaka uspeha sta tako postala dva: fantastični Prepelič zaradi nove sanjske predstave in strelskega izkupička ter Diaw zaradi novega meta. 

Posnetek zaključnih sekund si lahko ogledate spodaj. In zagotovo boste gledali večkrat, kajti ni brez razloga postal velika spletna uspešnica. 

Značke: prepelič, diaw, levallois

Članki iz rubrike