favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
4 12.11.2017 20:53:19

SIJAJNO, A S ČRNO PIKO! Dončiću uspel POSEBEN DOSEŽEK, a zmago je na KOŠARKARSKEM EL CLASICU vzela Barcelona (video)

Real Madrid je v letošnji sezoni lige ACB doživel prvi poraz. Da bi bilo vse skupaj še huje, je ta prišel proti največjim tekmecem kraljevo belih.

Barcelona je bila zasluženo v madridski dvorani WiZink Center boljša z 80:84, pri domačih pa je bil najboljši posameznik poleg Felipeja Reyesa (statistični indeks 19) znova Luka Dončić. 

18-letnik je sicer po odličnem polčasu, v katerem je dosegel 16 točk in 4 skoke, v drugem metal precej slabo in dodal le še štiri točke, a je obenem precej več skakal, s čimer je prišel do svojega prvega dvojnega dvojčka v sezoni v 29. minutah na parketu (20 točk, 10 skokov, 1 asistenca, 2 ukradeni žogi in 4 izgubljene žoge, statistični indeks 19) Kljub temu v drugem delu ni bil več tako vpliven, meti so bili slabši, izgubljene žoge pa pogostejše.

Kljub temu je postregel z lepo potezo, a kaj, ko so vmes posegli sodniki. V drugem polčasu je namreč blokiral Adama Hango, a so sodniki kljub čisti izbiti žogi, mladeniču dosodili osebno napako. 

Anthony Randolph je ujel enega slabših dni v dresu Reala, saj je katastrofalno metal iz igre (1/11) in dosegel le 4 točke.

Barcelona je sicer ves čas dihala za ovratnik Realu, ki pa je imel vseeno priložnost, da pride do zmage, a so varovanci Pabla Lasa s slabim izvajanjem avta zapravili vse možnosti za končni uspeh. 

Članki iz rubrike