tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

nu
nu
0 12.11.2017 14:30:23

VELIČASTNA dobrodošlica za Luko Dončića v NBA: Ugledni FUNKCIONAR LIGE razkril, kako slovenskega bisera pričakujejo v Ameriki!

Profimedia
Pred velikim košarkarskim el clasicom, ki bo med Realom in Barcelono na sporedu ob 18.30, je z naslova veljakov NBa za Luko Dončića prišlo prav posebno sporočilo.

Madridski Real je še vedno neporažen v španskem prvenstvu, toda na vedno vroči tekmi z Barcelono bo skušal v prvi vrsti popraviti vtis, ki ga je pustil na zadnjih dveh tekmah evrolige. Kraljevi klub je namreč izgubil dve tekmi zapored, boljša sta bila ruski Himki in izraelski Maccabi, motivacije pa v slačilnici belih ne manjka. 

Na zadnji tekmi evrolige je bil pod posebnim drobnogledom tudi Luka Dončić, saj so bili na tej tekmi tudi ogledniki iz NBA, eden od veljakov celotne lige pa je pred pomembno tekmo s Katalonci poslal zelo pomembno sporočilo. Chus Bueno, podpredsednik NBA za Evropo je namreč razkril, kakšno je mnenje o slovenskem košarkarskem biseru čez lužo in ali je res takšno zanimanje zanj: "Glede Dončića imajo klubi v NBA velika pričakovanja. Podira mejnike, ima ogromno talenta in bil bi popoln igralec za NBA. Ogromno ekip ga zelo podrobno spremlja, sam pa se bo moral odločiti ali se želi preizkusiti v NBA in kdaj bo napočil ta čas." 

Članki iz rubrike