horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

novorojenček Svet24.si

V plitkem grobu našli še živo novorojenčico

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

filip-wieser Njena.si

Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ku
ku
0 02.10.2019 15:31:51

ZAKLADNICA ZLATIH SPOMINOV! Objavljamo prve navijaške VIDEOPOSNETKE za film o evropskih prvakih (VIDEO)

Profimedia
Naslov evropskih prvakov, ki so ga pred dvema letoma osvojili Goran Dragić, Luka Dončić in soigralci, uvrščamo v sam vrh slovenskih športnih uspehov. Povsem logično je, da bo zlata kolajna iz Istanbula ovekovečena na filmskem platnu.

Novica, da bo režiser Goran Vojnović v produkciji producentske hiše December v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije in medijsko hišo PRO Plus spomine na velik uspeh uprizoril v celovečernem filmu, je razveselila slovensko športno javnost. Ideja, da bodo s svojimi amaterskimi posnetki sodelovali tudi navijači in tako postali del zgodbe evropskih prvakov, pa je še posebej naletela na velik odziv.

Iz KZS so sporočili, da je že v uvodnih dneh poziva slovenskim navijačem, da posredujejo svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 jasno, da bodo ustvarjalci filma za ogled vseh prejetih posnetkov potrebovali veliko časa. Videoposnetki in številne težko verjetne zgodbe, ki so se druga za drugo spisale septembra leta 2017, na naslov KZS-ja prihajajo iz dneva v dan, trenutno pa se jih je nabralo že prek 200.

Tu je kolaž videoposnetkov za pokušino in za vzpodbudo ostalim, ki lahko v nagradnem natečaju sodelujejo do krompirjevih počitnic. Kako? Prek WeTransferja na elektronski naslov kzs@kzs.si ali aplikaciji Viber oziroma WhatsApp na telefonsko številko 070 144 761. Avtorji zmagovalnih posnetkov, ki jih bo režiser uporabil v filmu, bodo ustrezno kreditirani in si bodo za nagrado ogledali premiero filma v družbi ustvarjalcev in nekaterih akterjev filma.

Članki iz rubrike