Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ku
ku
0 02.10.2019 15:31:51

ZAKLADNICA ZLATIH SPOMINOV! Objavljamo prve navijaške VIDEOPOSNETKE za film o evropskih prvakih (VIDEO)

Profimedia
Naslov evropskih prvakov, ki so ga pred dvema letoma osvojili Goran Dragić, Luka Dončić in soigralci, uvrščamo v sam vrh slovenskih športnih uspehov. Povsem logično je, da bo zlata kolajna iz Istanbula ovekovečena na filmskem platnu.

Novica, da bo režiser Goran Vojnović v produkciji producentske hiše December v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije in medijsko hišo PRO Plus spomine na velik uspeh uprizoril v celovečernem filmu, je razveselila slovensko športno javnost. Ideja, da bodo s svojimi amaterskimi posnetki sodelovali tudi navijači in tako postali del zgodbe evropskih prvakov, pa je še posebej naletela na velik odziv.

Iz KZS so sporočili, da je že v uvodnih dneh poziva slovenskim navijačem, da posredujejo svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017 jasno, da bodo ustvarjalci filma za ogled vseh prejetih posnetkov potrebovali veliko časa. Videoposnetki in številne težko verjetne zgodbe, ki so se druga za drugo spisale septembra leta 2017, na naslov KZS-ja prihajajo iz dneva v dan, trenutno pa se jih je nabralo že prek 200.

Tu je kolaž videoposnetkov za pokušino in za vzpodbudo ostalim, ki lahko v nagradnem natečaju sodelujejo do krompirjevih počitnic. Kako? Prek WeTransferja na elektronski naslov kzs@kzs.si ali aplikaciji Viber oziroma WhatsApp na telefonsko številko 070 144 761. Avtorji zmagovalnih posnetkov, ki jih bo režiser uporabil v filmu, bodo ustrezno kreditirani in si bodo za nagrado ogledali premiero filma v družbi ustvarjalcev in nekaterih akterjev filma.

Članki iz rubrike