Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

IMG_0363 Njena.si

Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam

ku
ku
1 27.06.2019 17:33:56

ŠOK in GROZA! Ali je s poškodbo ključne igralke že konec slovenskih sanj?

alesfevzer.com
Slovenske košarkarice so se na evropsko prvenstvo podale polne optimizma, tako so tudi začele uvodno srečanje z Madžarkami. Vendar ...

Potem ko je bilo vse super, varovanke Damirja Grgića so proti tekmicam ohranjale zanesljivo prednost, je v ob koncu tretje četrtine vsem v slovenskem taboru zastal dih. V 29. minuti srečanja je kot pokošena po tleh padla nosilna igralka na mestu centra, najvišja igralka v ekipi Eva Lisec. V bolečinah je morala zapustiti igrišče in nanj se do konca tekme ni več vrnila. Zaključek obračuna oziroma dramatičen zaključek uvodnega dvoboja na evropskem prvenstvu je spremljala na tleh, medtem ko je ležala na trebuhu so ji lajšali bolečino. Za nameček je tekmo predčasno zaradi petih osebnih napak končala Shante Evans, še druga visoka igralka iz prve peterke.

Močno oslabljena Slovenija je popustila, za nameček je Američanka z madžarskim potnim listom Yvonne Turner z dvema zaporednima trojkama spreobrnila izid, brez moči za nov preobrat pa so ostale Nika Barič, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Zala Friškovec in Tina Jakovina. Madžarke so zmagale z 88:84.Ali je s poškodbo ene od ključnih igralk že konec slovenskih sanj na letošnjem prvenstvu, je kakopak prehitro trditi. Verjamemo, da ne. Za kako hudo poškodbo gre, bomo izvedeli pozneje. Ali bo Eva pripravljena za naslednja srečanja, morda že za jutrišnjo s Turkinjami, bo bržčas znano danes zvečer ali jutri zjutraj. V vsakem primeru upamo, da zanjo prvenstva ni konec. Slovenska izbrana vrsta ima namreč odlično udarno peterko, ki se je sposobna vplesti v boj za kolajne, a na drugi strani (pre)kratko klop. Predvsem pa ji primanjkuje kvalitetnih visokih igralk in v tem pogledu bi bila hujša poškodba Eve Lisec hud udarec.


Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike