phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

ku
ku
1 27.06.2019 17:33:56

ŠOK in GROZA! Ali je s poškodbo ključne igralke že konec slovenskih sanj?

alesfevzer.com
Slovenske košarkarice so se na evropsko prvenstvo podale polne optimizma, tako so tudi začele uvodno srečanje z Madžarkami. Vendar ...

Potem ko je bilo vse super, varovanke Damirja Grgića so proti tekmicam ohranjale zanesljivo prednost, je v ob koncu tretje četrtine vsem v slovenskem taboru zastal dih. V 29. minuti srečanja je kot pokošena po tleh padla nosilna igralka na mestu centra, najvišja igralka v ekipi Eva Lisec. V bolečinah je morala zapustiti igrišče in nanj se do konca tekme ni več vrnila. Zaključek obračuna oziroma dramatičen zaključek uvodnega dvoboja na evropskem prvenstvu je spremljala na tleh, medtem ko je ležala na trebuhu so ji lajšali bolečino. Za nameček je tekmo predčasno zaradi petih osebnih napak končala Shante Evans, še druga visoka igralka iz prve peterke.

Močno oslabljena Slovenija je popustila, za nameček je Američanka z madžarskim potnim listom Yvonne Turner z dvema zaporednima trojkama spreobrnila izid, brez moči za nov preobrat pa so ostale Nika Barič, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Zala Friškovec in Tina Jakovina. Madžarke so zmagale z 88:84.Ali je s poškodbo ene od ključnih igralk že konec slovenskih sanj na letošnjem prvenstvu, je kakopak prehitro trditi. Verjamemo, da ne. Za kako hudo poškodbo gre, bomo izvedeli pozneje. Ali bo Eva pripravljena za naslednja srečanja, morda že za jutrišnjo s Turkinjami, bo bržčas znano danes zvečer ali jutri zjutraj. V vsakem primeru upamo, da zanjo prvenstva ni konec. Slovenska izbrana vrsta ima namreč odlično udarno peterko, ki se je sposobna vplesti v boj za kolajne, a na drugi strani (pre)kratko klop. Predvsem pa ji primanjkuje kvalitetnih visokih igralk in v tem pogledu bi bila hujša poškodba Eve Lisec hud udarec.


Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike