vesna janković Odkrito.si

Vesna Janković otroka pustila njemu in pobegnila ...

Jan Plestenjak, modrijani, blaž švab Svet24.si

Modrijani so bili prestrašeni, ko jih je poklical...

duhovna oči roke Petisvet.si

Grobe besede v naše življenje pritegnejo ...

julen, iskanje, totalan, iskalna akcija Svet24.si

Še nekaj metrov do malega Julena, a gre zelo ...

jeza Svet24.si

Tedenski horoskop: zalomilo se bo marsikaj

uros in senka Njena.si

DJ Umek se je poročil

reka ljubezni požar Njena.si

Reka Ljubezni: Razkrito, kdo je Terezin otrok

ku
ku
3 17.09.2018 22:24:28

TONČEK, ZAKAJ?! Slovenci smo ga sprejeli ODPRTIH ROK, Randolph s TEMI BESEDAMI strl naša SRCA!

www.alesfevzer.com
Slovenska košarkarska reprezentanca se je znašla praktično pred zaprtimi vrati. Nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto na Kitajskem je zdaj v domeni znanstvene fantastike.

Kadrovske težave selektorja Rada Trifunovića so vsem dobro znane, zaradi nesrečnega in nespretnega spora med Fibo in evroligo so ta neposrečena kvalifikacijska okna najbolj ostro kaznovala evropske prvake, ki so le senca moštva izpred enega leta. Eden tistih, ki smo ga na tekmah v prvem delu kvalifikacij pogrešali, je bil tudi naturalizirani košarkar - Američan Anthony Randolph.

randolph 1 mm
Martin Metelko


No, košarkar Reala se je tokrat odzval na vabilo, tudi v klubu mu začuda niso povzročali težav, tako da je bila slovenska igra pod obročema vendarle nekoliko čvrstejša. Po dveh porazih - v Latviji in nocoj s Turčijo -, ko je bolj ali manj jasno, da se Sloveniji ne bo uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo, je očitno Randolph naredil križ čez izbrano vrsto.

Takoj po tekmi je 29-letni košarkar novinarki Kanala A odločno dejal, da se ne vidi več v slovenskem dresu: "To je bila moja zadnja tekma v slovenski reprezentanci."

Ne bomo naivno dejali, da kaj takšnega nismo pričakovali. Če smo pošteni, bomo dejali, da je bil že njegov nastop na teh dveh tekmah precejšnje presenečenje.

Randolph je bil sicer nocoj najboljši posameznik tekme, tako lahko rečemo, da se je poslovil v slogu. Dosegel je 24 točk (zelo dobrih 6:7 za dve in podpovprečnih 1:7 za tri, 9:11 prosti meti), imel je 12 skokov in skupni indeks 26.

randolph 2 mm
Martin Metelko

Članki iz rubrike