Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 17.09.2018 12:47:08

NOROOOO! Se še spomnite, kaj je Prepelič po zmagi nad Srbijo storil NOVINARKI, ko je začela brati list s statistiko!

fiba
Eden od junakov slovenske reprezentance na lanskem EuroBasketu je bil tudi Klemen Prepelič, ki je v intervjuju po tekmi storil nekaj neverjetnega. Nekaj zelo norega.

Varovanci Igorja Kokoškova so do zgodovinskega dosežka na EuroBsketu 2017 prišli z devetimi zmagami na devetih tekmah, skozi celo prvenstvo pa so jih krasili borbenost, nepopustljivost in ekipni duh.

Prav slednji je bil rdeča nit tudi v izjavah zlatih fantov v intervjujih, ki še dolgo po tekmi niso dojeli, kaj jim je pravzaprav uspelo. Klemen Prepelič je na prvenstvu navduševal in navdušil tudi v velikem finalu, kjer je na koncu, ko sta na klopi obsedela utrujeni Goran Dragić in poškodovani Luka Dončić, povlekel celotni voz na parketu. "Mogoče sem res jaz dal tiste ključne točke, vendar ste pozabili na Nikoliča, ki je Guduriću ukradel žogo in izsilil nešportno osebno napako. Ko nismo več vedeli, kaj narediti, smo žogo podali Anthonyju in on je dal koš ter dobil še dodatni prosti met. Blažič je v zadnjih minutah povsem onemogočil Bogdanovića, Gapi se je metal na glavo," nato je zastal za trenutek in nadaljeval: "Tako kot sem povedal vaši novinarski kolegici iz Turčije, ki je v roki držala statistiko in brala podatke - sam ji list strgal iz roke in ga vrgel stran - to ni pomembno. Ključno je, da smo prava ekipa," je priznal Prepelič.

Značke: prepelič, eurobasket

Članki iz rubrike