serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

ku
ku
2 17.09.2018 10:30:54

Še enkrat se mu POKLONI, Slovenija! Srbi so trdili, da so nam zlato prinesli trije Srbi, odgovor Gorana Dragića na to pa je briljanten!

Profimedia
V Srbiji so se po lanskem porazu s Slovenijo v finalu EuroBasketa tolažili, da je nekaj njihove krvi tudi v zlati slovenski reprezentanci. Kaj je na to temo takrat odvrnil Goran Dragić?

V njihovih medijih ni manjkalo zapisov, kjer Gorana Dragića in Luko Dončića, ki imata po očetovi strani srbske korenine, označijo za svoja človeka, ob tem ko ju je vodil čisto pravi Srb – Igor Kokoškov. Ko so videli, da si je Gogi po slavju v finalu takoj nadel pravoslavni križ, so bili v Srbiji še toliko bolj navdušeni in prepričani, da je Gogi njihov. Četudi jim je v finalu nasul kar 35 točk ...

No, a Goran Dragić je srbskim medijem postregel s sijajnim odgovorom, ki jasno in glasno kaže na to, kaj Ljubljančanu iz Kosez pomeni Slovenija. »To je za mojo državo, državo, ki mi je dala vse, kjer sem se rodil in odrasel. Zadovoljen sem, ker sem vsaj nekaj dal slovenskemu narodu. Zahvaljujem se jim od srca,« je tik po lanski zmagi za srbske medije povedal veliki slovenski junak in jim dal jasno vedeti, da je njegova država– Slovenija.

Značke: dragić, slovenija, srbija

Članki iz rubrike