Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Odločitve tega tedna bodo ...

angel-3026517_1920 (2) Petisvet.si

25. teden so Angeli poimenovali kot teden pozdrava...

toča, legen Svet24.si

VIDEO in FOTO: Najprej klestilo na severu države,...

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

ku
ku
2 17.09.2018 10:30:54

Še enkrat se mu POKLONI, Slovenija! Srbi so trdili, da so nam zlato prinesli trije Srbi, odgovor Gorana Dragića na to pa je briljanten!

Profimedia
V Srbiji so se po lanskem porazu s Slovenijo v finalu EuroBasketa tolažili, da je nekaj njihove krvi tudi v zlati slovenski reprezentanci. Kaj je na to temo takrat odvrnil Goran Dragić?

V njihovih medijih ni manjkalo zapisov, kjer Gorana Dragića in Luko Dončića, ki imata po očetovi strani srbske korenine, označijo za svoja človeka, ob tem ko ju je vodil čisto pravi Srb – Igor Kokoškov. Ko so videli, da si je Gogi po slavju v finalu takoj nadel pravoslavni križ, so bili v Srbiji še toliko bolj navdušeni in prepričani, da je Gogi njihov. Četudi jim je v finalu nasul kar 35 točk ...

No, a Goran Dragić je srbskim medijem postregel s sijajnim odgovorom, ki jasno in glasno kaže na to, kaj Ljubljančanu iz Kosez pomeni Slovenija. »To je za mojo državo, državo, ki mi je dala vse, kjer sem se rodil in odrasel. Zadovoljen sem, ker sem vsaj nekaj dal slovenskemu narodu. Zahvaljujem se jim od srca,« je tik po lanski zmagi za srbske medije povedal veliki slovenski junak in jim dal jasno vedeti, da je njegova država– Slovenija.

Značke: dragić, slovenija, srbija

Članki iz rubrike