Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
04.02.2015 15:55:39
Deli članek:

Navijači, pripravite se! Kmalu vstopnice za EuroBasket 2015

Grega Wernig

Hrvaški organizatorji so sporočili, da bodo vstopnice prvega dela evropskega prvenstva na voljo od 16. februarja dalje.

Prvi del EuroBasketa 2015 bo potekal v Franciji, Nemčiji, Latviji in na Hrvaškem, kjer bo tekme skupine C gostil Zagreb. Tam bo igrala tudi slovenska izbrana vrsta, katere tekmeci bodo ob gostiteljih še Grčija, Makedonija, Gruzija in Nizozemska.

V ostalih treh državah, kjer so mesta gostitelji Berlin, Montpellier in Riga, so že začeli s prodajo vstopnic, za tekme v Zagrebu pa bo prvi dan prodaje ponedeljek, 16. februar. Od takrat do 14. marca bodo na voljo le paketi vstopnic za tekme izbrane reprezentance.

RAZPORED SLOVENSKIH TEKEM V ZAGREBU

1. krog, sobota, 5. septembra, ob 21. uri: HRVAŠKA - SLOVENIJA
2. krog, nedelja, 6. septembra, ob 18. uri: SLOVENIJA - GRUZIJA
3. krog, torek, 8. septembra, ob 15. uri: SLOVENIJA - NIZOZEMSKA
4. krog, sreda, 9. septembra, ob 15. uri: GRČIJA - SLOVENIJA
5. krog, četrtek, 10. septembra, ob 15. uri: SLOVENIJA - MAKEDONIJA

Tisti navijači, ki že zdaj veste, da si želite ogledati vse tekme Slovenije v prvem delu, boste torej šli v akcijo čez dobrih deset dni, vsi tisti, ki bi si radi ogledali le posamezno srečanje, pa boste počakali do 15. marca, ko bodo v prodaji tudi individualne vstopnice za prvi del, oziroma do 1. julija, ko se bo začela druga faza prodaje .

Cena posameznih vstopnic se giblje med 75 in 250 kunami (približno 10 do 33 evrov), na voljo pa bodo na spletni strani www.eventim.hr. Otroci do šestega leta bodo imeli v spremstvu starša z vstopnico prost vstop.