Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
2 17.05.2020 15:51:19

LJUBLJANA? Kaj pa ima? Nočem biti ZLONAMEREN, a BEOGRAD je ...

m24.si
Boj za evroligo je vse bolj zanimiv.

Znano je, da je Ljubljana prejšnji teden vstopila v boj za organizacijo zaključka evrolige, če se bo ta seveda v tej sezoni še igrala. Župan Zoran Janković je prepričan, da ima dobre možnosti, a takega mnenja so tudi v Beogradu, ki je ob litovski Vilni najresnejši kandidat.


No, če vprašate Gorana Grbovića, nekdanjega odličnega igralca Partizana, zdaj pa direktorja beograjske Arene, najresnejši. "Logistično smo v prednosti pred vsemi drugimi, saj smo z evroligo začeli komunicirati veliko , praktično že od prvega dne, ko je objavila, da se bo igralo v enem mestu. Na vse njene zahteve smo odgovorili pozitivno in celo sami dajali predloge."

Grbović je pojasnil, da je srbska vlada že sprejela sklep, da bodo testi posameznih držav za koronavirus veljali tudi v Srbiji, tako da ne bi bila potrebna karantena. O konkurenci Ljubljane pa tole: "Nočem biti zlonameren, a edino, kar ima Ljubljana, je to, da je leta 1970 Jugoslavija tam postala svetovni prvak, letos mineva 50 let. Kar zadeva košarko in organizacijo, je Beograd prijubljen pri vseh ekipah, to govorim iz lastnih izkušenj. Moji prijatelji so direktorji nekaterih klubov in dvoran, in mi lobiramo za to, vsi igralci, trenerji in predsedniki pa radi pridejo v Beograd. To je naša prednost."

Članki iz rubrike