favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.05.2020 08:17:36

Da je bil KRIV PILOT?!? Odmevno RAZKRITJE v preiskavi TRAGIČNE NESREČE: Pilot KOBEJA BRYANTA ni...

V telesu pilota helikopterja, na katerem je bil v času nesreče tudi nekdanji košarkarski zvezdnik Kobe Bryant, niso našli sledi drog ali alkohola. Tako je pokazalo petkovo poročilo avtopsije, o kateri poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Petdesetletni Ara Zobayan je upravljal plovilo, v katerem je ob nesreči v Kaliforniji umrlo osem ljudi, med njimi tudi nekdanji zvezdnik Los Angeles Lakers in njegova 13-letna hčerka Gianna.

Preiskava nesreče je pokazala, da je helikopter 26. januarja v trenutku nesreče potoval s hitrostjo 296 km/h, helikopter pa je pred tem v gosti megli hitro izgubil na višini in zadel ob hribovito območje zahodno od Los Angelesa.


Po poročilu petkove avtopsije je vseh devet udeležencev nesreče utrpelo nenadne hude poškodbe notranjih organov. Umrli pa so takoj po strmoglavljenju na pobočju nad Calabasasom.

V krvi 41-letnega Bryanta so našli sledi zdravila ritalin, ki se uporablja za zdravljenje narkolepsije, nihče od udeleženih v nesreči pa v telesu ni imel sledi drog ali alkohola.

Bryant je z Los Angeles Lakers osvojil pet naslovov prvaka v ligi NBA in bil 18-krat izbran na tekmo vseh zvezd. Leta 2008 je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja lige, dvakrat pa je bil MVP finala (2009 in 2010).

Značke: nba, nesreča

Članki iz rubrike