jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

ue
ue
0 15.05.2020 10:21:18

OKUŽEN je že skoraj mesec dni v IZOLACIJI! To je IZKUŠNJA trenerja, ki je vodil SLOVENSKA KLUBA!

abaphoto
Zgodba trenerja, ki je prebolel covid-19.

"Zdaj sem dobro, deset dni pa sem imel visoko vročino in ni bilo niti malo prijetno," je pripoved za SN začel Jakša Vulić, hrvaški trener, ki je dobro znan tudi v Sloveniji, kjer je leta 2016 Helios popeljal do naslova državnega prvaka, od decembra 2017 pa sezono in pol sedel tudi na klopi Šentjurja. Potem je odšel v Savdsko Arabijo, kjer je bil tudi v začetku pandemije koronavirusa.

Na vse pretege se je trudil priti domov in 23. aprila mu je to tudi končno uspelo. Takoj je šel v samoizolacijo, tri dni pozneje pa dobil vročino. Testiral se je in test je 28. aprila pokazal, da je okužen s koronavirusom. "Žena mi je hrano prinašala na pladnju, postavila pred vrata, pojedel sem in vrnil pladenj." In tako že več kot tri tedne, v izolaciji mora biti še teden dni. Po njegovem je zdaj že zdrav, po koncu karantene se bo moral znova testirati.

Seveda je razmišljal, kje bi se lahko okužil. "Letel sem do Londona, tam prespal in prek Frankfurta priletel v Zagreb. Letališča in letala so očitno zelo nevarna za okužbo, če se še tako paziš," pravi Vulić, je vesel, da je doma in da se nihče drug v družini ni okužil. "Stoodstotno sem prepričan, da sem se okužil na poti, saj sem po pozitivnem testu takoj poklical ljudi v Saudski Arabiji, s katerimi sem se družil, in nihče ni bil okužen."

Članki iz rubrike