zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ue
ue
3 28.06.2019 08:49:41

Kaj se DOGAJA pri LAKERSIH? Najprej je LeBron STORIL TOLE, vodstvo kluba pa naj bi nato POSKUŠALO narediti ...

Profimedia
Zelo zanimivo je dogajanje v Los Angeles Lakersih.

Po slabi sezoni bo naslednja očitno povsem drugačna. LeBronu Jamesu se je v mestu angelov že pridružil Anthony Davis in prvi zvezdnik ekipe je v znak dobrodošlice povlekel prav posebno potezo. Odrekel se je namreč svoji številki 23, ki je tudi enaka tisti, ki jo že vso kariero v ligi NBA nosi Davis.

James je v preteklosti v času pri Miamiju že nosil številko šest, ker je bila 23 zasedena, ali bo tudi tokrat vzel to številko ali se odločil za kakšno drugo, pa še ni znano.



Navijače Lakersov pa trenutno bolj kot številka na dresu zanima to, ali se bo klubu pridružil še en velik zvezdnik. Adrian Wojnarowski, ki ima informacije praktično o vseh najpomembnejših stvareh v ligi NBA, je namreč sporočil, da v klubu pripravljajo teren za še en meganakup. Ker se je Davis odrekel bonusu štirih milijonov dolarjev, v sklopu njegovega prestopa pa bodo Lakersi v Washington poslali Moja Wagnerja, Isaaca Bongo in Jemerrioja Jonesa, se bo v proračunu za ekipo sprostilo približno 32 milijonov.

Ravno prav za veliko ribo tipa - Kawhi Leonard! Da, tudi Lakersi naj bi bili zdaj resno v igri zanj, v začetku julija imajo že dogovorjen sestanek z MVP-jem finala, na katerem ga bodo skušali prepričati, da je zanj bolje kot ostati pri Torontu ali oditi k mestnim tekmecem LA Clippersom obleči rumeno-škrlatni dres.

Članki iz rubrike