prasarita 06 Odkrito.si

Ženske imamo poslanstvo, zato moramo ostati ...

rahim kurijev Svet24.si

VIDEO: Petletni Čečen s 4105 skleci postal ...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

severina kojić Svet24.si

Severina iskreno o svojih lepotnih popravkih

bql+zorjan Najstnica.si

Na finalu TOP NAJSTNICE Nika Zorjan in BQL!

fRANKO_BAJC Njena.si

Franko Bajc je to naredil prvič

STA
STA
0 31.08.2018 13:31:02

Bosh še ni obupal nad igranjem košarke

Ameriški košarkar Chris Bosh, ki je leta 2016 zaradi zdravstvenih težav prekinil svojo kariero, še vedno upa, da bo lahko nadaljeval kariero profesionalnega košarkarja v ligi NBA.

"Še vedno upam, da bom premagal težave in nekaj dosegel. Veselim se izziva, vem, da sem še vedno sposoben igrati košarko in pomagati ekipi z meti za tri točke in v obrambi," je povedal dvakratni zmagovalec lige NBA za spletno stran Yahoo Sports. "Če se do februarja ne bo nič zgodilo, nisem neumen," je dodal.

Po 9. februarju 2016 se zaradi motenj v krvnem obtoku 34-letni košarkar ni več pojavil na igrišču.


Miami, kjer je igral po letu 2010, je z njim prekinil pogodbo, za kar bo Boshu v dveh letih izplačal okoli 44,6 milijonov evrov.

Se je pa Bosh v intervjuju pošalil, da bi se lahko pridružil Los Angeles Lakersem, kjer igra njegov nekdanji soigralec pri Miamiju LeBron James. "To bi bil šov Lakersov + šov starcev," je pojasnil.

Bosh je skupaj z Dwaynom Wadom in LeBronom Jamesom tvoril enega najboljših "Big Three" v zgodovini lige NBA. Miamiju so priigrali štiri zaporedna finala med leti 2011 in 2014 in dvakrat tudi osvojili šampionski prstan v letih 2012 in 2013.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike