dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

Jelena Karleuša Svet24.si

VIDEO: Karleuši odneslo pokrov, napadla, pljuvala...

polna luna Petisvet.si

Ponedeljek, 17. 6. 2019 - med polno Luno in ...

podrto drevo_avto Svet24.si

Neurje ruvalo drevesa in odkrivalo strehe

hrvaška obala, ožujsko Svet24.si

V fizičnem obračunu na hrvaškem otoku ...

Marko posavec naslovna Njena.si

EKSKLUZIVNO: 'Med šovom sem se noro zaljubil v ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

ku
ku
1 30.08.2018 19:16:16

Najsterejši Saša Zagorac NE RAZUME, zato je OKRCAL Dončića, Prepeliča, Šiška ...

Bobo
Saša Zagorac je s 34 leti najstarejši v slovenski reprezentanci, ki jo je danes na mini pripravah zbral selektor Rado Trifunović.

Član evropskih prvakov iz lanskega septembra ni niti pomislil, da se ne bi odzval na vabilo. Reprezentanca je pač čast, čeprav živimo v času, ko v ospredje prihaja drugačno razmišljanje. Danes celo mladi brezbrižno zavrnejo reprezentančni dres. Da ima vsak svoje razloge, se strinja Zagorac, ki je bil v pogovoru za Sportal vendarle kritičen do nekaterih svojih soigralcev.

"Nikdar nisem bil v tem položaju, da bi me klub soočil s svojimi željami. Ne vem, kako bi se odzval. Vedno sem se z veseljem. Nisem v položaju mlajših, ki prihajajo v nove klube, in je težko govoriti o tem. Razumem vsakega, vendar je treba biti zraven tudi takrat, ko kdaj ne gre!"

"Vse bi dal, da bi pri 20 letih dobil takšno priložnost, kot jo imajo ti fantje. Ne bi niti pomislil na odpoved, niti v primeru grožnje kluba. To boli," je še dodal Zagi, ki je dolgo čakal na vabilo. Niti po naključju ga takrat ne bi zavrnil.

Članki iz rubrike