Anamaria Goltes top najstnica Odkrito.si

Dekle Luke Dončića s to objavo marsikomu vzelo ...

slakonja1 Svet24.si

Novo življenje Klemna Slakonje

vodnar Petisvet.si

3 nebesna znamenja, ki bodo doživela šok!

hrana v smeteh 2 Svet24.si

Hrana z Rdečega križa končala v smetnjaku

meghan Svet24.si

Izjemni pokloni Meghan Markle pokojni tašči

Hailey Baldwin Najstnica.si

Tako je Justinova mama pokazala svojo naklonjenost...

IRIS MULEJ s hcerko_premiera LUIS IN VESOLJCKI Kolosej Njena.si

Hčerka Iris Mulej ima tako modno kopalnico

ku
ku
1 30.08.2018 19:16:16

Najsterejši Saša Zagorac NE RAZUME, zato je OKRCAL Dončića, Prepeliča, Šiška ...

Bobo
Saša Zagorac je s 34 leti najstarejši v slovenski reprezentanci, ki jo je danes na mini pripravah zbral selektor Rado Trifunović.

Član evropskih prvakov iz lanskega septembra ni niti pomislil, da se ne bi odzval na vabilo. Reprezentanca je pač čast, čeprav živimo v času, ko v ospredje prihaja drugačno razmišljanje. Danes celo mladi brezbrižno zavrnejo reprezentančni dres. Da ima vsak svoje razloge, se strinja Zagorac, ki je bil v pogovoru za Sportal vendarle kritičen do nekaterih svojih soigralcev.

"Nikdar nisem bil v tem položaju, da bi me klub soočil s svojimi željami. Ne vem, kako bi se odzval. Vedno sem se z veseljem. Nisem v položaju mlajših, ki prihajajo v nove klube, in je težko govoriti o tem. Razumem vsakega, vendar je treba biti zraven tudi takrat, ko kdaj ne gre!"

"Vse bi dal, da bi pri 20 letih dobil takšno priložnost, kot jo imajo ti fantje. Ne bi niti pomislil na odpoved, niti v primeru grožnje kluba. To boli," je še dodal Zagi, ki je dolgo čakal na vabilo. Niti po naključju ga takrat ne bi zavrnil.

Članki iz rubrike