miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ku
ku
1 30.08.2018 19:16:16

Najsterejši Saša Zagorac NE RAZUME, zato je OKRCAL Dončića, Prepeliča, Šiška ...

Bobo
Saša Zagorac je s 34 leti najstarejši v slovenski reprezentanci, ki jo je danes na mini pripravah zbral selektor Rado Trifunović.

Član evropskih prvakov iz lanskega septembra ni niti pomislil, da se ne bi odzval na vabilo. Reprezentanca je pač čast, čeprav živimo v času, ko v ospredje prihaja drugačno razmišljanje. Danes celo mladi brezbrižno zavrnejo reprezentančni dres. Da ima vsak svoje razloge, se strinja Zagorac, ki je bil v pogovoru za Sportal vendarle kritičen do nekaterih svojih soigralcev.

"Nikdar nisem bil v tem položaju, da bi me klub soočil s svojimi željami. Ne vem, kako bi se odzval. Vedno sem se z veseljem. Nisem v položaju mlajših, ki prihajajo v nove klube, in je težko govoriti o tem. Razumem vsakega, vendar je treba biti zraven tudi takrat, ko kdaj ne gre!"

"Vse bi dal, da bi pri 20 letih dobil takšno priložnost, kot jo imajo ti fantje. Ne bi niti pomislil na odpoved, niti v primeru grožnje kluba. To boli," je še dodal Zagi, ki je dolgo čakal na vabilo. Niti po naključju ga takrat ne bi zavrnil.

Članki iz rubrike