stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 17.05.2018 17:03:06

ZVEZDNIK V BEOGRADU! Dončić s PRESENETLJIVO napovedjo svoje prihodnosti in posebnim sporočilom za Srbe (VIDEO)

Profimedia
Beograd je pripravljen na zaključni turnir evrolige. Vse štiri ekipe so se že nastanile v srbskem glavnem mestu, danes so se že predstavile sedmi sili.

Med številnimi zvezdniki je eden največjih slovenski reprezentant Luka Dončić, okoli katerega se bo največ prahu dvigalo ta teden, potem pa še naslednji mesec, ko ga čaka nabor za ligo NBA.

V Srbiji Luko seveda dobro poznajo, zato bodo številni na tekmah v Areni pesti držali prav zanj. Tega se 19-letni Ljubljančan dobro zaveda, kar je povedal tudi na današnji novinarski konferenci na Kalamegdanu. "Ne vem, ali bosta to moji zadnji tekmi za Real v evroligi. Bomo videli po koncu sezone. Kaj pričakujem? Od beograjskih navijačev pričakujem močno podporo. Jaz sem Zvezdaš, rad imam Beograd. Ko sem bil mlajši, sem bil velikokrat tu. To so posebni občutki."

evroliga final four pm
Profimedia


Dončić je potem še dejal, da je bila zanj to težka sezona, ampak da je zadovoljen. "Posebno je biti tu. Naslednji tekmec je CSKA, ki je predvsem zelo visoka ovira. Morali bomo biti na visoki ravni."

Slovenski čudežni deček je pripravljen, da ponovi uspeh iz začetka te sezone, ko je evropski vrh dosegel v slovenskem dresu. Obračun Reala in CSKA-ja je na sporedu jutri ob 21. uri, tri ure prej se bosta pomerila Fenerbahče in Žalgiris z Benom Udrihom in kanadskim Slovencem Kevinom Pangosom.

evroliga beograd
Profimedia

Članki iz rubrike