mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 16.05.2018 19:47:03

SRAMOTEN NAPAD na Dončića iz – Phoenixa! ’Hišni novinar’ Sunsov proti zvezdniku Reala sprožil val ŽALJIVK!

Phoenix Suns
Luki očitno ne bo enostavno, če ga bo Phoenix izbral kot prvega na naboru.

Če bi izbiral Igor Kokoškov, bi skoraj zagotovo izbral Luko, če bi izbirali mediji in bržkone tudi navijači Sonc, pa bi brez kančka dvoma izbrali igralca domače univerze Arizona DeAndreja Aytona. Že dlje časa namreč očitno lobirajo zanj, ko je Phoenix dobil pravico do prvega izbora, pa so sprožili pravo ofenzivo. Postali so celo neokusni, primitivni.

Luko Dončića, ki ga strokovnjaki, analitiki in tudi mediji z drugih koncev ZDA postavljajo ob bok Aytonu, so začeli v Phoenixu žaliti, zmerjati, zaničevati. Najhujši izpad do sedaj si je privoščil znani radijski voditelj John Gambadoro, ki velja za ’hišnega novinarja’ moštva iz Phoenixa, saj ima z njihovim vodstvom tesne povezave in je tako recimo kot prvi razkril, da bi na klop utegnil sesti Igor Kokoškov. Kot eden najpomembnejših snovalcev javnega mnenja v Phoenixu pa je sedaj sprožil gonjo proti Dončiću.

Dejal je, da Kokoškov in generalni direktor McDonough enostavno ne smeta tvegati z izborom ’mentalno in emocionalno nezrelega igralca, ki med tekmami ves čas joka in je navaden razvajen mulec, poln samega sebe, zaradi česar ga niti njegovi soigralci ne marajo’. Glede na to, da večji del javnosti v Arizoni Dončića ne pozna, medtem ko Aytona spremlja praktično vsakodnevno v medijih, se Slovencu bržkone ne obeta prav topel sprejem, če ga vodstvo kluba izbere pred Aytonom.

Samo vrstni red nabora je znan, pa so se že začele umazane igrice. Samo upamo lahko, da se Luka z njimi ne bo obremenjeval.

Članki iz rubrike