Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
19.02.2015 14:08:47
Deli članek:

Podrl navijačico (video)

vszi

Sinoči sta se v ameriškem študentskem prvenstvu pomerila Kentucky in Tennessee.

Boljši so bili košarkarji Kentuckyja, ki so slavili s 66:48. Njihov najboljši strelec je bil Devin Booker, dosegel je 18 točk in imel ob tem še sedem skokov, asistenco in ukradeno žogo. Zelo dober izkupiček za nekoga, ki ni (bil) član prve peterke.

Svet pa je preplavil posnetek, v katerem je Booker skušal z zabijanjem zaključiti hiter protinapad. Ni mu uspelo, saj mu je domači branilec na precej grob način preprečil atraktivno akcijo. Pri tem je Booker izgubil ravnotežje in se z vso močjo zaletel v eno izmed navijačic, ki so stale ob igrišču in bile s hrbtom obrnjene proti dogajanju.

Na prvi pogled je bil trk videti zelo grdo, marsikdo je verjetno pomislil tudi na to, da je (vsaj) navijačica ob tem utrpela hude poškodbe.

A se je na srečo vse srečno izteklo. Booker je prek svojega twitter profila vprašal, ali je z navijačico vse v redu in dodal, da je bila vse skupaj njegova krivda.

Navijačica z imenom Kristen Huskey pa je na istem družbenem omrežju odvrnila, da si ni strgala kolenskih vezi in da je z njo vse v redu. Seveda se je Bookerju odvalil kamen od srca, saj je dejal, da je bil prizor grozen, ampak da je zelo vesel, ker je z dekletom vse v redu.