pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Primož Salmič
Primož Salmič
0 04.11.2014 21:46:28

Pipan zanikal, Begić ne

Grega Wernig
Tema večera v Stožicah ob zmagi Uniona Olimpije nad Zenitom je bila, ali je Mirza Begić že odigral zadnjo tekmo za zeleno-bele.

"Ni fer, da nekdo spravi v javnost, da Mirza Begić odhaja. To spremlja on, to spremljamo mi trenerji, celoten klub, navijači. Nič od tega ni res in mislim, da je zelo nekorektno, da je neresnica šla v javnost pred tako pomembno tekmo za nas," je po dvoboju, ki so ga Ljubljančani dobili z 89:84, trener Olimpije Aleš Pipan komentiral popoldanske spletne zapise.


A namigovanja, da se je za Begića zelo ogrel Anadolu Efes, ki mora poiskati zamenjavo za srbskega centra Nenada Krstića, slednji si je zlomil roko, vseeno imajo podlago. To je nenazadnje potrdil tudi igralec sam, ko je nekaj minut za Pipanom stopil pred novinarje.

"Zaenkrat sem še vedno igralec Olimpije, to je vse, kar lahko povem," je sicer dejal v uvodu na vprašanje, kje bo igral naslednji teden. Toda dodatek "v košarki nikoli ne veš, lahko se danes kaj spremeni, a za zdaj sem tu," je že malo drugače osvetlil zadevo, dodatno dimenzijo pa je s precej bolj konkretnim odgovorom dobila ob konkretnem vprašanju, če se je Anadolu Efes oglasil. "Z njim se pogovarja moj menedžer, ravno tako še z nekaterimi drugimi ekipami," je dejal Begić in še pristavil, da je še kako zainteresiran za kakšno ugodno ponudbo.

Članki iz rubrike