20240418_125151 Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

bk
bk
0 04.11.2014 21:20:18

Kaj je v Kraljevem paketu za Lauren?

Brez težav lahko rečemo, da v športnem svetu ta trenutek ni človeka, ki te dni ne bi vedel, o kom govorimo, če bi izustili ime Lauren Hill.

Dekle spremlja tragična zgodba, saj ji zdravniki zaradi redkega in neozdravljivega možganskega tumorja napovedujejo samo še en mesec življenja.

Zaradi najstnice iz Indiane se je v zadnjem času marsikomu orosilo oko, še posebej pa ta konec tedna, ko je košarkarica Univerze Mount Saint Joseph odigrala svojo prvo in tudi zadnjo tekmo za svojo univerzitetno ekipo, kar je bila njena velika želja. Ni treba dodati, da so bile vstopnice za tekmo razprodane v le nekaj minutah in da so milijoni srečanje spremljali prek vseh možnih sredstev komuniciranja.

Zgodba svetlolaske, ki je na dresu nosila številko 22, se je dotaknila vsakogar, ki je to spoznal. Tudi slavne športne zvezdnike, med katere štejemo tudi košarkarja Clevelanda LeBrona Jamesa, Amarja Stoudemireja, Rajona Ronda in mnoge športnike iz drugih panog kot je igralec ameriškega nogometa Devon Still, pa nekdanja tenisačica Billie Jean King.

billie


Vsi ti so se javno obrnili na Lauren. Stoudemire je posnel nekajsekundni video posnetek, v katerem je Lauren povedal, da je zelo velik navdih za vse, da cenijo, kar je naredila za košarko in da jo imajo radi.

Izkazal pa se je tudi Kralj James. Na družabnem omrežju Instagram je objavil fotografijo, na kateri Lauren dosega koš in ob to zapisal: "Preprosto in resnično si neverjetna Lauren Hill!!! Hvala za navdih, po najboljših močeh se bom potrudil, da bom tudi jaz tako velik navdih za koga drugega. Čestitke za igro. Prav tako pričakuj poseben paket, ki sem ti ga poslal. Si neverjetna." 

Kaj je LeBron poslal Lauren zaenkrat še ni pricurljalo v javnost, a že to, da se je odločil za to potezo, človeku ogreje srce.

Galerija

Članki iz rubrike