nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ps
ps
0 23.10.2014 11:21:45

Namesto zajtrka z otroki tekma z Durantom

Reuters
"Dobro jutro, Vietnam," je v istoimenskem filmu v radijski eter kričal Robin Williams, komisar lige NBA Adam Silver pa pravi "Dobro jutro, ZDA".

Prvi mož najmočnejše lige na svetu namreč razmišlja, da bi v prihodnje v vzhodni konferenci nekatere tekme igrali v dopoldanskem namesto v popoldanskem oziroma večernem terminu.

Seveda na takšno idejo Silver ni prišel kar tako, ampak ima zanjo dobre (beri: bogate) razloge. Ni skrivnost, da si liga NBA želi še bolj prodreti na azijski oziroma konkretno kitajski trg, in v želji, da bi tekme še bolj približali tamkajšnji ciljni publiki, Silver oziroma vodstvo lige resno razmišljata o tem, da bi premaknila igralni čas.



S tem bi lahko kitajski ljubitelji košarke lahko tekme spremljali v pozno popoldanskih oziroma večernih urah, namesto nočnih ogledov, v katere so zaradi časovne razlike prisiljeni zdaj tisti, ki želijo gledati prenose tekem.

Kaj si o vsem skupaj mislijo igralci oziroma lastniki klubov, za zdaj še ni znano, predvsem prvi pa prav veseli najbrž ne bodo. Si predstavljate LeBrona Jamesa, kako ob desetih dopoldan namesto, da bi zajtrkoval z družino, igra proti Kevinu Durantu?

Članki iz rubrike