Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
17.07.2014 09:00:47
Deli članek:

Stephenson zamenjal delodajalca

Reuters

Odlični košarkar Indiana Pacersov Lance Stephenson, ki je v prejšnji sezoni ob živce spravljal LeBrona Jamesa, se je odločil, da ne podpiše nove pogodbe s Pacersi, temveč odide k Sršenom.

"Rojen pripravljen" (Born Ready op. p.) kot je vzdevek Stephensona, je v prejšnji sezoni dokazal, da gre za zares vrhunskega in vsestranskega košarkarja in v Indiani so se trudili, da bi ga zadržali v svojih vrstah. Ponudili so mu petletno pogodbo, ki bi mu navrgla 32,5 milijonov evrov, toda Stephenson jo je zavrnil.

Če ste pomislili, da je človek, ki piha na LeBronovo uho to storil zaradi želje po večjem zaslužku, ste se zmotili. Stephenson je bil z vodstvom Indiane že nekaj časa na bojni nogi, zmotilo ga je predvsem dejstvo, da se v klubu dolgo časa niso mogli odločiti, ali bi mu sploh ponudili novo pogodbo, še bolj pa ga je razjezilo to, da se zanj niso postavili niti njegovi soigralci

Stephenson se je tako odločil, da sprejme ponudbo Charlotte Hornetsov, ki so mu za triletno sodelovanje ponudili 20 milijonov evrov. Poteza, ki je ne razume praktično nihče, a ljubitelji lige NBA so že navajeni, da kontroverzni košarkar preseneča na vsakem koraku.