Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
17.07.2014 00:07:14
Deli članek:

Erazem Lorbek zapustil priprave

arhiv Ekipe

Erazem Lorbek je zaradi poškodbe gležnja že uvodni dan reprezentančnih priprav na svetovno prvenstvo zapustil Zreče, kjer bo izbrana vrsta opravila prvi sklop treningov in se bo ekipi spet pridružil na začetku avgusta po Stankovićevem pokalu na Kitajskem.

Tako sta se po prihodu v Zreče in skupnem sestanku s celotno ekipo, na kateri je selektor tradicionalno postavil jasna pravila, dogovorila Erazem Lorbek in Jure Zdovc. Košarkar Barcelone, ki je v tej sezoni osvojila naslov državnega prvaka, si je na predzadnji tekmi sezone poškodoval vezi v gležnju in mora do konca opraviti rehabilitacijski proces.

Erazem se bo sicer udeležil ponedeljkovega medijskega dne, ki ga bo reprezentanca opravila v Zrečah, prav tako pa bo med terapijami izbrani vrsti na voljo za vse medijske in sponzorske obveznosti, ki jo čakajo v prihodnjih dneh in tednih.

"Erazem je zaradi poškodbe gležnja, ki nikakor ni nedolžna, še vedno v programu rehabilitacije, ki jo že nekaj časa izvaja z osebnim dolgoletnim fizioterapevtom, ki mu zelo zaupa. Zato sva se v pogovoru po prihodu reprezentance v Zreče dogovorila, da bo ta program naredil do konca in se v ekipo vrnil po turnirju na Kitajskem. Je velik profesionalec in mu popolnoma zaupam, tudi zato, ker sem po pogovoru videl, da je izjemno motiviran, kar je najbolj pomembno. Želim mu čim boljše okrevanje in da se vrne psihološko in fizično pripravljen," je povedal selektor Zdovc.